KotiVinkkejä kotiinAseta kuplamuovi jääkaappiin.Järkevät ihmiset tekevät niin

Aseta kuplamuovi jääkaappiin.Järkevät ihmiset tekevät niin

Onko sinulla vaikeuksia pitää jääkaappisi puhtaana? Aiheuttaako ääriään myöten täynnä oleva laite joskus sen, että ruoka pakkautuu, menettää maukkaan muotonsa ja pilaantuu nopeammin pilaantumisen kautta? Tulet yllättymään, kuinka helppoa on torjua tätä.Sinun tarvitsee vain laittaa jääkaappiin yksi asia, jonka normaalisti heittäisit refleksinomaisesti roskiin.

Monikäyttöinen kuplamuovi

Sen olemassaolosta muistutetaan, kun halutaan kuljettaa hauraita esineitä tai lähettää paketteja.Saamme usein suuria määriä sitä verkossa tilaamiemme tuotteiden mukana.Heitätkö ei-toivotun muovikelmun roskiin heti, kun olet purkanut laatikon? Se on laiminlyönti, sillä kuplamuovikelmu on erittäin kätevä keittiön siistinä pitämisessä – erityisesti jääkaapissa, jonka puhdistamista monet meistä lykkäävät loputtomiin.

Laita se jääkaappiin – ruoka ei mene hukkaan

Haluatko hyödyntää kauden hedelmiä ja vihanneksia ja teetkö paljon ostoksia toreilla ja vihanneskaupoissa? Aivan oikein, vaikka näiden tuotteiden säilyttäminen suurissa määrissä voi aiheuttaa joitakin vaikeuksia.

Jääkaappi on ääriään myöten täynnä, joten on suuri riski, että herkät tuotteet rypistyvät? Mielenkiintoinen kikka hedelmien ja vihannesten säilytykseen on kääriä ne melko löysästi kuplamuoviin. Näin vähennetään vahingossa tapahtuvien vaurioiden riskiä, mikä ei ainoastaan tee tuotteista vähemmän houkuttelevan näköisiä, vaan myös pilaantuu nopeammin.Huolimaton ruokahävikki ei enää huoleta sinua.

Puhdista jääkaappi hankaamatta

Perusteellinen jääkaapin siivoaminen vie sinulta unettomia öitä, ja onko se toimintaa, jota lykkäät päivästä toiseen, viikosta toiseen? Vaikka tämä on tärkeää hygieniasyistä, olisi vaikeaa tehdä perusteellinen puhdistus joka kerta, kun hyllyyn ilmestyy yksi tahra.

Kiireisille ehdotamme toista kuplamuovin käyttöä.Vuoraa sillä jääkaapin hyllyt.Kun pieniä tahroja ilmestyy, vaihda vain likaantunut kerros uuteen. Näin vältytään lian kertymiseltä ja epämiellyttäviltä hajuilta. Siivoaminen sujuu paljon helpommin.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit