KotiRuokaRapea juustokakku moussea: 15 minuuttia työtä ja tulos on fantastinen! VIDEO

Rapea juustokakku moussea: 15 minuuttia työtä ja tulos on fantastinen! VIDEO

Valmista tämä fantastinen jälkiruoka, jota yksikään hapan kieli ei voi vastustaa.

Valmistaminen vie noin 15 minuuttia ja lopputulos ilahduttaa sinua.

Kaikki kysyvät dupla. Seuraa tätä reseptiä YouTube-kanavalta Przepisy są łatwe.

Tarvitset: – Kokeile, miten voit tehdä ruokaa, joka on valmis, kun olet valmis:

Voiteen ainesosat:

raejuusto: 600 g.

Keltuaiset: 5 kpl.

Rakeinen sokeri: 150 g.

Vanilliini: maun mukaan.

Jogurtti: 100 g.

maissitärkkelys: 20 g.

Taikinan ainekset:

Munat: 4 kpl.

Rakeinen sokeri: 100 g.

kasviöljy: 50 g.

kermaviili tai kefiiri: 200 g.

Tavalliset jauhot: 250 g.

leivinjauhe: 15 g.

kaakao: 30 g.

Koristeluun tarkoitetut ainesosat:

Persikka: 350 g.

munanvalkuaiset: 5 kpl.

hyytelö: 180 g.

Menettely:

Sekoita raejuusto jogurtin ja maissitärkkelyksen kanssa.

Lisää munankeltuaiset, sokeri ja vanilliini maun mukaan.

Sekoitetaan hyvin, jotta saadaan sileä kerma.

Vatkaa kulhossa munat sokerin kanssa , kunnes seos muuttuu vaaleaksi ja sen tilavuus kasvaa.

Lisää kasviöljy ja smetana (tai kefiiri), sekoita hyvin.

Lisää vähitellen leivinjauheeseen ja kaakaoon sekoitetut jauhot , kunnes muodostuu tasainen taikina.

Vuoraa 20 x 30 cm:n kokoinen vuokavuoka leivinpaperilla.

Kaada taikina vuokaan ja levitä se tasaisesti..

Kaada taikinan päälle valmis vaniljakerma.

Aseta persikan palat päälle.

Paista kakkua esilämmitetyssä uunissa 175 °C:ssa noin 45 minuuttia.

Vatkaa sillä välin munanvalkuaiset hyytelön kanssa jäykäksi.

Kun kakku on paistettu 45 minuuttia, ota se pois , levitä munanvalkuaiset ja hyytelö kakun päälle.

Palauta kakku uuniin ja paista vielä 15 minuuttia 160 °C:ssa.

Ota valmis jälkiruoka anna jäähtyä ja leikkaa pieniksi paloiksi.

Tarjoile ja nauti tästä herkullisesta juustokakkujälkiruoasta.

Voit katsoa koko reseptin oheiselta videolta.

Nauttikaa!

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Perunasta ja sipulista tehdyt SEDLIACKE-pihvit maistuvat meille lihaa paremmin: en tee edes lisuketta, ne syödään aina täysin sellaisenaan!

Valmista alkuperäinen ruokalaji kotona perunoista, sipuleista, juustosta ja muutamista muista yksinkertaisista aineksista ja hämmästyt.Ainutlaatuinen ruokalaji, jossa et edes muista lihaa.Upea resepti pehmeille kasvislihapulloille YouTube-kanavalta...

Ehkä jääkaappisi syö paljon rahaa.Kokeile setelitemppua

Jääkaappi on olennainen osa jokaista kotitaloutta, mutta kaikki eivät osaa hoitaa sitä kunnolla.Toistuva oven avaaminen ja sulkeminen voi aiheuttaa ajan mittaan vaurioita, jotka...

Haiseeko jääkaappisi? Laita tämä asia sinne yöksi

Jääkaappi on korvaamaton apu jokaisessa kodissa.Ilman sitä emme voi kuvitella säilyttävämme elintarvikkeita, jotka sen ansiosta pysyvät tuoreina ja turvallisina kulutukseen pitkään.Mutta hyödyllisyydestään huolimatta...

Onko sinulla pesuallas tukossa? Kokeile astianpesukonetablettitemppua

Tukkeutunut pesuallas voi olla iso häiriö, joka häiritsee keittiön normaalia toimintaa.Ennen kuin päätät soittaa putkimiehelle, kannattaa kokeilla joitain todistettuja kotimenetelmiä, jotka voivat säästää...

Viimeaikaiset kommentit