KotiRuokaNäistä ranskalaisista ei tule painoa: Opi, miten teet hämmästyttävän rapeita ranskalaisia vain...

Näistä ranskalaisista ei tule painoa: Opi, miten teet hämmästyttävän rapeita ranskalaisia vain 1 teelusikallisella öljyä!

Haluatko nauttia klassisista ranskalaisista ilman, että sinun tarvitsee uhrata linjasi? Meillä on sinulle täydellinen vinkki, miten valmistat vähällä rasvalla rapeat ja herkulliset ranskalaiset.

Tämä resepti sopii täydellisesti kesään – täydelliset vaaleat ranskalaiset tai rapeat perunalastut (riippuen siitä, kuinka paksuja perunoita haluat).

Koko juju on valmistuksessa, jos noudatat tätä, saat taatusti superterveellisiä ja supermaukkaita ranskalaisia.

Miksi minimoida rasva?

Vaikka ranskalaisten paistaminen öljyssä on klassinen menetelmä, se on myös rasvaisin.Kun ranskalaiset valmistetaan mahdollisimman vähärasvaisina, niiden kaloriarvo ja tyydyttyneen rasvan määrä pienenee.

Tarve:

1 tl oliiviöljyä.

500 g keltaisia perunoita.

Suolaa.

Menettelytapa:

Kuori perunat tai jätä ne kuorineen – se riippuu sinusta.

Suosittelen viipaloimaan ne ohuiksi, silloin perunat ovat parhaimmillaan.

Voit kuitenkin leikata myös tavallisiksi perunoiksi, mutta ei liian paksuiksi.

Liota perunoita jäävedessä 10 minuuttia, valuta sitten ja laita kylmään veteen, jossa on vähän suolaa, siirrä liekkiin.

Kun vesi kiehuu, ota pois liedeltä, valuta ja anna jäähtyä.

Siirrä perunat isompaan kulhoon, lisää 1 tl öljyä ja sekoita huolellisesti käsin – tämä on erittäin tärkeä osa, jos sekoitat itse hyvin, huomaat, että teelusikallinen öljyä riittää todella puolelle perunakilolle.

Kuumenna uuni 220-250 asteeseen.

Levitä perunat leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Paista noin 30 minuuttia kääntämällä muutaman kerran paistamisen aikana.

Siirrä kulhoon ja mausta suolalla.Jos sinulla on paksumpia perunoita, paista pidempään.

Toinen menetelmä: .

Keittäminen: Keitä perunat puolipehmeiksi.

Paahtaminen: Valuta perunat ja paahda ne tarttumattomalla paistinpannulla pienessä määrässä oliiviöljyä, kunnes ne ovat kullanruskeita ja rapeita.

Vinkkejä ylimääräisen rapeuden aikaansaamiseksi:.

Perunatärkkelys:.

Päällystä ranskalaiset perunatärkkelyksellä ennen paistamista.Se antaa niille rapean kuoren.

Uunin esilämmitys:.

Kuumenna uuni huolellisesti, jotta ranskalaiset alkavat paistua heti ja pysyvät rapeina.

Yksi kerros:.

Levitä ranskanperunat pellille yhteen kerrokseen, jotta ne paahtuvat tasaisesti.

Toivotamme sinulle hyvää makua.:-).

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Perunasta ja sipulista tehdyt SEDLIACKE-pihvit maistuvat meille lihaa paremmin: en tee edes lisuketta, ne syödään aina täysin sellaisenaan!

Valmista alkuperäinen ruokalaji kotona perunoista, sipuleista, juustosta ja muutamista muista yksinkertaisista aineksista ja hämmästyt.Ainutlaatuinen ruokalaji, jossa et edes muista lihaa.Upea resepti pehmeille kasvislihapulloille YouTube-kanavalta...

Ehkä jääkaappisi syö paljon rahaa.Kokeile setelitemppua

Jääkaappi on olennainen osa jokaista kotitaloutta, mutta kaikki eivät osaa hoitaa sitä kunnolla.Toistuva oven avaaminen ja sulkeminen voi aiheuttaa ajan mittaan vaurioita, jotka...

Haiseeko jääkaappisi? Laita tämä asia sinne yöksi

Jääkaappi on korvaamaton apu jokaisessa kodissa.Ilman sitä emme voi kuvitella säilyttävämme elintarvikkeita, jotka sen ansiosta pysyvät tuoreina ja turvallisina kulutukseen pitkään.Mutta hyödyllisyydestään huolimatta...

Onko sinulla pesuallas tukossa? Kokeile astianpesukonetablettitemppua

Tukkeutunut pesuallas voi olla iso häiriö, joka häiritsee keittiön normaalia toimintaa.Ennen kuin päätät soittaa putkimiehelle, kannattaa kokeilla joitain todistettuja kotimenetelmiä, jotka voivat säästää...

Viimeaikaiset kommentit