KotiRuokaValitse nuudeleihin eri lihaa sianliha-curryn sijaan - ne ovat niin herkullisia, että...

Valitse nuudeleihin eri lihaa sianliha-curryn sijaan – ne ovat niin herkullisia, että ne pitäisi palkita!

Bravčové rezne on klassinen slovakialainen ruokalaji, joka nauttii suurta suosiota.

Maukkaat, mehukkaat ja täynnä makua , ne sopivat täydellisesti perheen jokapäiväiseen lounaaseen, mutta myös erityisiin tilaisuuksiin.

Talonpoikaisnuudeliversio nostaa tämän ruokalajin uudelle tasolle.

Täydellisten talonpoikaistyyppisten possun kaulaleikkeleiden valmistaminen pysznoscin reseptistä vaatii laadukasta lihaa, sopivia mausteita ja oikeita kulinaarisia tekniikoita..

Jokainen yksityiskohta on tärkeä , lihan marinoinnista sen paistamiseen.

Talonpoikaisleikkeleiden pohjana on sianlihan niska , jonka rasvan ja lihan suhde on ihanteellinen, mikä takaa poikkeuksellisen mehevän ruoan.

Tarvitset myös maidosta ja mausteista koostuvaa marinadia nuudeleiden valmistukseen.

Tuorepippuri, valkosipulirakeet ja pieni määrä suolaa riittävät.

Lihan on annettava olla marinadissa useita tunteja, mieluiten yön yli , jotta se saa pehmeän rakenteen ja jotta se saa makua.

Marinoinnin jälkeen possun niska valutetaan, mutta ei taputella paperipyyhkeellä kuivaksi, jotta mausteet eivät poistuisi.

Avain täydelliseen päällysteeseen on perusteellinen päällystäminen ja nopea paistaminen hyvin kuumennetussa rasvassa , mikä estää ylimääräisen öljyn imeytymisen.

Liian korkea lämpötila voi aiheuttaa palamisen, kun taas liian matala lämpötila voi johtaa lihan kyllästymiseen rasvalla.

Ainesosat:

4 viipaletta sianlihan niskaa.

700 ml maitoa.

1 tl rakeistettua valkosipulia.

tuoretta mustapippuria.

suolaa maun mukaan.

2 munaa.

sileät jauhot.

leivänmuruja.

Paistorasvaa, mieluiten silavaa.

Valmistelu.

Aseta sianlihan niska tasaiseen astiaan.

Ripottele valkosipulia, suolaa ja vastajauhettua pippuria.

Kaada maito niin, että neste peittää lihapalat perusteellisesti.

Aseta sivuun 12 tunniksi jääkaappiin.

Valuta liha ja valmistele kolme astiaa – yksi astia korppujauhoja (on hyvä lisätä mausteita), yksi jauhoja ja yksi vatkattuja munia.

Kuumenna rasva paistinpannussa ..

Kuorruta leikkeleet ensin jauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa .

Paista välittömästi kunnes ne ovat kullanruskeita molemmin puolin.

Nämä talonpoikaistyyppiset nuudelit ovat täydellinen tapa tuoda pala slovakialaista perinnettä keittiöön ja ilahduttaa perhettä ja ystäviä herkullisella aterialla.

Nauttikaa!

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Perunasta ja sipulista tehdyt SEDLIACKE-pihvit maistuvat meille lihaa paremmin: en tee edes lisuketta, ne syödään aina täysin sellaisenaan!

Valmista alkuperäinen ruokalaji kotona perunoista, sipuleista, juustosta ja muutamista muista yksinkertaisista aineksista ja hämmästyt.Ainutlaatuinen ruokalaji, jossa et edes muista lihaa.Upea resepti pehmeille kasvislihapulloille YouTube-kanavalta...

Ehkä jääkaappisi syö paljon rahaa.Kokeile setelitemppua

Jääkaappi on olennainen osa jokaista kotitaloutta, mutta kaikki eivät osaa hoitaa sitä kunnolla.Toistuva oven avaaminen ja sulkeminen voi aiheuttaa ajan mittaan vaurioita, jotka...

Haiseeko jääkaappisi? Laita tämä asia sinne yöksi

Jääkaappi on korvaamaton apu jokaisessa kodissa.Ilman sitä emme voi kuvitella säilyttävämme elintarvikkeita, jotka sen ansiosta pysyvät tuoreina ja turvallisina kulutukseen pitkään.Mutta hyödyllisyydestään huolimatta...

Onko sinulla pesuallas tukossa? Kokeile astianpesukonetablettitemppua

Tukkeutunut pesuallas voi olla iso häiriö, joka häiritsee keittiön normaalia toimintaa.Ennen kuin päätät soittaa putkimiehelle, kannattaa kokeilla joitain todistettuja kotimenetelmiä, jotka voivat säästää...

Viimeaikaiset kommentit