KotiRuokaArvokkain vinkki orkideoiden kunnolliseen kasteluun on kastella niitä niin, että se herättää...

Arvokkain vinkki orkideoiden kunnolliseen kasteluun on kastella niitä niin, että se herättää kasvin, jonka haluat hävittää!

Jokainen kukkaviljelijä, jonka intohimo on orkideat, haaveilee kasvista, joka kukkii jatkuvasti runsaasti. .

Asianmukaisella orkideahoidolla tämä voidaan saavuttaa suhteellisen lyhyessä ajassa.

Tiedä vain muutama tärkeä periaate ja olet valmis!

Seuraa näitä YouTube-kanavan HayataDairPüfNoktalar vinkkejä ja unelmasi runsaasti kukkivista orkideoista toteutuu kesälläkin..

Tärkeä edellytys orkidean aktiiviselle kasvulle ja kehitykselle on optimaalisen kosteuden ylläpitäminen – tämä pätee talvella, mutta etenkin kuumana kesänä.

Estä nopea kosteushäviö asettamalla orkidearukku suurempaan, tyhjään ruukkuun..

On tärkeää, että toinen ruukku on tarpeeksi iso , muuten voi alkaa muodostua hometta liian suuresta kosteudesta ja se voi tuhota orkidean.

Säännöllinen lepäävien silmujen ruiskuttaminen auttaa varmistamaan uusien versojen kasvun.

Hoitamalla orkideasi joka päivä autat kasviasi kasvamaan ja kehittymään aktiivisesti, mistä se kiittää kauniilla kukinnoilla..

Lue lisää oheisesta videosta.

Kasteluneuvoja rouva Radkalta

Rouva Ľubka on työskennellyt kukkakauppiaana yli kolmekymmentä vuotta, ja rakkaus kasveihin on seurannut häntä koko hänen elämänsä.

Hänen suosikkeihinsa kuuluvat orkideat ja niiden kasvatusvuosina hän osaa hoitaa niitä niin, että ne kukkivat kuin taskulamput, ovat terveitä ja kauniita..

Hän sanoo, että tärkeintä on kastella niitä – kastelu, jota useimmat viljelijät eivät tee oikein.Jos noudatat tätä, et tarvitse lannoitteita tai kemiallisia piristeitä kukkakaupasta.

Rouva Ľubka on kastellut näin vuosia ja hänen orkideansa ovat kauneimpia kaikkialla!.

Älä koskaan kastele niitä

Paras ja samalla helpoin tapa, et voi mennä pieleen.

Riittää, jos orkidea upota orkidea ruukun kanssa keitettyyn veteen tai huoneenlämpöiseen sadeveteen..

Anna vaikuttaa 20-30 minuuttia, anna valua hyvin ja kuivaa vesi lehtien välissä ja ns. sydämessä (lehtien ja varren välinen kalvo) talouspaperilla – muuten vesi voi alkaa mätää ja homehtua.

Se on siinä, tämän toimenpiteen avulla sinun ei tarvitse koskaan huolehtia orkideasi kuivumisesta, lehtien kellastumisesta tai kastelemisesta liikaa..

Jos sinulla on orkidea, jonka olet unohtanut kastella pitkään ja luulet, että sille ei voi auttaa, kokeile tätä Ilavan Evkan elämän tehostetta

Liuotin 1 tl sokeria litraan vettä.

Ja upotin orkidean tähän kylpyyn ja annoin sen liota noin 8-9 tuntia (sanotaan, että sen voi jättää koko päiväksi).

Sitten liotin häntä laskeutuneessa vedessä vielä tunnin ajan.

Siinä kaikki, kun otin sen vedestä, laitoin sen tavalliseen asentoonsa ja huomasin heti, että lehdet ovat täyteläisempiä ja kukat nousseet.

Seuraavana päivänä hän näytti samalta kuin ennen lomalle lähtöä.

En olisi uskonut, jos en olisi itse kokeillut, mutta se todella auttoi.

Älä epäröi lisätä teelusikallista sokeria sinne tänne veteen muina aikoina, varsinkin ennen kukintaa ja kukinnan aikana..

Tämä on täydellinen elämänvahvistus!.

Tältä minun orkideani näyttää tänään, se jopa puki uusia kukkia!

Oikean kastelun lisäperiaatteet.

kastelemme aina aamulla, mieluiten aamulla.

kastelemme kerran viikossa talvella, kahdesti viikossa erittäin kuivana kesänä.

Älä mene ohi, onko alusta kosteaa, se ei ole hyvä ohje.

Kastelun jälkeen kaada vesi kulhosta ruukun alle, kastelun jälkeen juuret eivät voi enää olla vedessä.

Onnea!

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Perunasta ja sipulista tehdyt SEDLIACKE-pihvit maistuvat meille lihaa paremmin: en tee edes lisuketta, ne syödään aina täysin sellaisenaan!

Valmista alkuperäinen ruokalaji kotona perunoista, sipuleista, juustosta ja muutamista muista yksinkertaisista aineksista ja hämmästyt.Ainutlaatuinen ruokalaji, jossa et edes muista lihaa.Upea resepti pehmeille kasvislihapulloille YouTube-kanavalta...

Ehkä jääkaappisi syö paljon rahaa.Kokeile setelitemppua

Jääkaappi on olennainen osa jokaista kotitaloutta, mutta kaikki eivät osaa hoitaa sitä kunnolla.Toistuva oven avaaminen ja sulkeminen voi aiheuttaa ajan mittaan vaurioita, jotka...

Haiseeko jääkaappisi? Laita tämä asia sinne yöksi

Jääkaappi on korvaamaton apu jokaisessa kodissa.Ilman sitä emme voi kuvitella säilyttävämme elintarvikkeita, jotka sen ansiosta pysyvät tuoreina ja turvallisina kulutukseen pitkään.Mutta hyödyllisyydestään huolimatta...

Onko sinulla pesuallas tukossa? Kokeile astianpesukonetablettitemppua

Tukkeutunut pesuallas voi olla iso häiriö, joka häiritsee keittiön normaalia toimintaa.Ennen kuin päätät soittaa putkimiehelle, kannattaa kokeilla joitain todistettuja kotimenetelmiä, jotka voivat säästää...

Viimeaikaiset kommentit