KotiRuokaIsoäitini herkän ja yksinkertaisen CUCKET-täytteen resepti on niin hyvä, että tarjoan sitä...

Isoäitini herkän ja yksinkertaisen CUCKET-täytteen resepti on niin hyvä, että tarjoan sitä jopa ilman lihaa, ja kaikki pyytävät aina jälkiruokaa!

Valmista kotona kesäkurpitsapommi, jollaista et ole koskaan elämässäsi syönyt.

Sain tämän mahtavan reseptin isoäidiltäni ja siitä lähtien kun olen tehnyt sitä kotona, emme voi saada siitä tarpeeksemme.

Kuuluisa kesäkurpitsarelish, joka perustuu Sprint Cooking youtube-kanavan reseptiin.

Tarvitsen:

3 kesäkurpitsaa (1200 g).

1,5 tl suolaa.

3 perunaa (400 g).

4 munaa.

2 sipulia (150 g).

2 valkosipulinkynttä.

1-2 porkkanaa (180 g).

90 g mannasuurimoita.

1 tl makeaa paprikaa.

1/2 tl jauhettua mustapippuria.

30 g tilliä.

80 ml kasviöljyä.

suola.

Menettely:

Poista kesäkurpitsasta päät ja raasta se karkeasti.

Laita se sitten siivilään ja kulhoon, lisää suola.

Sekoita ja anna mehujen valua.

Lisää pilkotut sipulit pannulla olevaan kuumaan öljyyn.

Paista sekoittaen, kunnes ne ovat läpinäkyviä, lisää sitten hienonnettu valkosipuli ja paista minuutin ajan.

Laita pestyt, kuoritut perunat tehosekoittimen säiliöön.

Lisää kananmuna ja soseuta perunat.

Heitä kesäkurpitsa ja siivilöi neste pois.

Raasta puhtaassa kulhossa porkkanat, lisää perunamuusit, kananmunat, pippuri, jauhettu paprika ja sekoita huolellisesti.

Lisää sitten kuullotettu sipuli ja valkosipuli ja sekoita.

Lisää raastettu kesäkurpitsa ja sekoita huolellisesti.

Lisää lopuksi mannasuurimot, öljy, hienonnettu tilli ja sekoita seos hyvin.

Levitä kasvisseos leivinpaperilla vuorattuun neliön muotoiseen vuokaan.

Aseta muotit 180 °C:n esilämmitettyyn uuniin ja paista noin tunnin ajan.

Anna kasvisherkun jäähtyä ja voit tarjoilla.

Toivotamme teille hyvää makua!

Video-ohjeet.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit