KotiVinkkejä kotiinNaapurin kampaajan temppu: laitatko harjan astianpesukoneeseen? Jos ei, aloita

Naapurin kampaajan temppu: laitatko harjan astianpesukoneeseen? Jos ei, aloita

17. 7. 2024 (Kuva: Yksityisarkisto).

Kaikki eivät ymmärrä hiusharjan puhdistamisen tärkeyttä. Sinun ei tarvitse vaivalloisesti poimia hiuksiasi. Käytä vain kotona olevia välineitäsi. Muotoiluvälineesi kiiltävät kuin uudet. Muotoiluvälineesi kiiltävät kuin uudet.

Hiusharja on jokapäiväinen esine, johon tartumme jopa useita kertoja päivässä.Sen avulla voimme muotoilla hiussuortemme, purkaa ne, päästä eroon kiharasta ja antaa hiuksillemme sileän ilmeen.Ei ihme, että kannamme sitä usein käsilaukussamme, jotta se on aina käden ulottuvilla.

Onko hiusharja tarpeen pestä? Lika kerääntyy ja vaikuttaa hiusten ulkonäköön

Pesemme, harjaamme ja hoidamme hiuksiamme säännöllisesti, jotta ne näyttäisivät terveiltä ja huolitelluilta.Tärkeä osa puhtaana pitämistä on harjan tai kamman desinfiointi.Ne voivat likaantua nopeasti, ja niiden pinnalle kertyy roskia, kuollutta ihoa, öljyä ja nukka.Ei ole olemassa tiukkoja sääntöjä siitä, kuinka usein harja tai kampa tulisi puhdistaa, mutta mitä enemmän muotoilutuotteita käytät, sitä useammin ne on hyvä puhdistaa. Poista hiukset harjasta joka päivä.Muista, että käyttämällä likaista harjaa siirrät kaiken lian paitsi hiussuortuviin myös päänahkaasi.

Mitä voi pestä astianpesukoneessa? Ei vain astioita, vaan myös harjat ja hiuskampaukset

Siivoaminen voi tuntua aikaa vievältä tehtävältä, mutta on olemassa nokkela patentti, joka tekee siitä nopeaa ja tehokasta.Menetelmä „laiskureille“ on käyttää astianpesukonetta. Tämä temppu toimii vain muovisille harjoille ja kammoille , sillä luonnon tai puiset harjat ja kammat tuskin kestävät tällaista käsittelyä.

  1. Poista harjasta varovasti kaikki karvat (tämä suojaa viemäriä).
  2. Aseta harja turvallisesti astianpesukoneen ylähyllylle.
  3. Kun pesuohjelma on päättynyt, poista harja ja anna sen kuivua harjakset alaspäin.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit