KotiVinkkejä kotiinYhdistä tämä sitruunankuoreen ja huuhtele se sitten wc-istuimeen seurataksesi lopputulosta.

Yhdistä tämä sitruunankuoreen ja huuhtele se sitten wc-istuimeen seurataksesi lopputulosta.

Useimmat meistä pitävät sitruunankuorta roskana, jonka heitämme pois epäröimättä.Kuitenkin harvat tietävät, että tästä arvottomalta vaikuttavasta keittiöjätteestä voi tulla tehokas ja edullinen puhdistusaine..

Pienellä vaivalla voit valmistaa kotona luonnollisen puhdistusaineen, joka kestää jopa pinttyneen kalkin ja muut epäpuhtaudet.

Kuinka se tehdään?.

Jos valmistat säännöllisesti limonadia tai muita ruokia, joissa käytät sitruunaa, älä heitä kuoria pois.Kun mehu on purettu, sekoita ne yksinkertaisesti ja siivilöi ne siivilän läpi tiivistetyn nesteen saamiseksi.

Lisää tähän mehuun teelusikallinen ruokasoodaa, joka muodostaa välittömästi vaahdon.Kun vaahto häviää, lisää teelusikallinen suolaa ja kolme teelusikallista puhdasta alkoholia.Tämän yksinkertaisen reseptin avulla voit valmistaa tehokkaan puhdistusaineen, joka sinun tarvitsee vain kaataa pulloon ja käyttää milloin tahansa.

Laajat käyttömahdollisuudet.

Tämä sitruunapuhdistusaine ei ole tarkoitettu vain wc: hen.Arvostat sen monipuolisuutta puhdistaessasi pesualtaita, pesualtaita ja jopa astioita.

Levitä vain likaiselle pinnalle, anna vaikuttaa hetken ja hankaa sitten huolellisesti.Rasva, kuivattu ruoka tai kalkki katoavat vaivattomasti.

Sitruunankuorten ei siis tarvitse päätyä roskakoriin.Tämän yksinkertaisen reseptin avulla niistä tulee uusi suosikkiapulainen kodin puhtaana pitämisessä.Joten miksi emme käyttäisi sitä, mikä on kirjaimellisesti nenämme alla? WC, kylpyhuone ja keittiö kiittävät sinua siitä.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit