KotiVinkkejä kotiinHuippukokki paljasti, mitä paistettuun kananmunaan pitäisi lisätä, jotta se olisi kuin luksushotellissa

Huippukokki paljasti, mitä paistettuun kananmunaan pitäisi lisätä, jotta se olisi kuin luksushotellissa

Munakokkelia on suosittu aamiainen paitsi Slovakian tasavallassa myös kaikkialla maailmassa.Jokaisella kokilla on oma valmistusmenetelmänsä, mutta Zdeněk Pohlreich, kuuluisa tšekkiläinen kokki, on paljastanut salaisuuden, joka taatusti parantaa munakokkeliasi makua.Tšekit eivät usein tiedä, mitä lisätä munakokkeliin tehdäkseen niistä täydellisiä.Pohlreich paljasti, mitä on ehdottomasti lisättävä..

1.voita

Yksi tärkeimmistä ainesosista, joita Pohlreich suosittelee lisäämään munakokkelia, on voi.Voi antaa kananmunille pehmeyttä ja kermaisuutta, jota öljyllä ei saada aikaan.Ennen kananmunien lisäämistä sulata pannulla hieman voita ja lisää hieman kypsennyksen loppuvaiheessa.Munat ovat silloin täydellisen pehmeitä!

2.Kermaa tai maitoa

Pohlreich suosittelee myös kerman tai maidon lisäämistä muniin.Tämä salaisuus on avain pörröisen ja sileän munakokkelia saavuttamiseen.Lisää vain pieni määrä (noin yksi ruokalusikallinen kahta munaa kohti) ja sekoita hyvin ennen kypsennystä.Kerma tai maito auttaa luomaan kevyen koostumuksen ja parantamaan makua.

3.Tasting

Mausteet ja yrtit voivat muuttaa tavalliset munakokkelia gourmet-elämykseksi.Pohlreich suosittelee lisäämään ripaus suolaa ja vastajauhettua mustapippuria.Yrtit, kuten ruohosipuli, persilja tai basilika, voivat lisätä toisen kerroksen makua ja aromia.Kokeile eri yhdistelmiä löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan.

4.Kärsivällisyys ja oikea tekniikka

Oikeiden ainesosien lisäksi ruoanlaittotekniikka on avainasemassa.Pohlreich korostaa, että munat tulee keittää miedolla lämmöllä ja niitä tulee myös sekoittaa jatkuvasti.Tämä estää niitä kiehumasta yli ja varmistaa, että ne ovat pehmeitä ja kermaisia.Kypsentäminen alhaisella lämmöllä mahdollistaa myös tasaisen lämmön jakautumisen.

Neuvossaan Zdeněk Pohlreich paljastaa, että avain täydelliseen munakokkelia on voi, kerma tai maito, oikeat mausteet ja kärsivällisyys ruoanlaitossa.Tämä yhdistelmä varmistaa, että munakokkeliasi ovat pehmeitä, pörröisiä ja täynnä makua.Kokeile näitä vinkkejä ja yllätä perheesi tai ystäväsi sillä, kuinka tyylikkäästi ja herkullisesti voit valmistaa tämän yksinkertaisen mutta hienostuneen aamiaisen.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit