KotiRuokaKaikki kysyvät minulta, miten teen liemen, joka on joka kerta niin fantastista:...

Kaikki kysyvät minulta, miten teen liemen, joka on joka kerta niin fantastista: keitän sen 2:3-säännön mukaan!

Se liemi on yksi suosituimmista keitoista, eikä sitä saa jättää pois sunnuntaipöydästä tai erilaisista juhlista.

Aromikas ja runsas makuinen liemi on olennainen osa slovakialaista ruokakulttuuria.

Suosiostaan huolimatta se ei kuitenkaan aina maistu sellaiselta kuin haluaisimme.

Täydellisen liemen valmistamiseksi on yksinkertainen sääntö, jota smakosze-portaali neuvoo.

Täydellisen liemen valmistuksen 2:3-sääntö

Yksi liemen valmistuksen tärkeimmistä näkökohdista on lihan ja veden suhde.

Parhaiten toimii 2:3 -menetelmä 2 kiloa lihaa 3 litraan vettä.

Tällä suhteella varmistetaan, että liemi on aina kirkas ja täynnä makua.

Tämä yksinkertainen suhde on avain siihen, että keiton liha ja vihannekset säilyttävät täyden makunsa..

Asianmukaisen menettelyn merkitys

Liemen oikea valmistus ei riipu ainoastaan lihan ja veden suhteesta..

Yhtä tärkeää on noudattaa muutamia muita sääntöjä: .

Vihannesten lisääminen

Vihannekset lisätään sen jälkeen, kun liha on esikypsennetty ja vaahto on kerätty , noin 40-60 minuuttia kypsennyksen aloittamisen jälkeen.

Tällä menettelyllä varmistetaan, että liemi saa kaikki tarvittavat aromit ilman, että vihannekset menettävät koostumustaan.

Lihan pesu

On tärkeää pestä liha huolellisesti kylmässä vedessä ennen ruoanvalmistusta.

Tämä vaihe auttaa poistamaan lian ja verijäämät, mikä edistää liemen kirkkautta.

Kypsennyksen kesto

Liemen tulisi kiehua 60-90 minuuttia.

Tämä aika on optimaalinen, jotta kaikki lihan ja vihannesten aromit vapautuvat ja keitto säilyttää kirkkaan värinsä.

Tulos, joka on sen arvoinen

Noudattamalla näitä yksinkertaisia mutta tehokkaita sääntöjä voit valmistaa liemen, joka on täydellinen joka kerta.

Perheesi huomaa varmasti eron ja arvostaa kulinaristista taituruuttasi.

Tämä tekee liemestä paitsi herkullisen, myös kauniin kirkkaan ja täynnä täyteläistä makua, tehden siitä keittojen todellisen kuninkaan keittojen keittiössäsi.

Hyvää ruokahalua!

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Koit eivät enää koskaan koske kuivattuihin sieniin. Seuraa vain isoäitini tapaa.

08. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Sonja Filitz). Sienten kuivaaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää niitä, jolloin voit nauttia metsän aarteiden mausta ympäri vuoden. Kuivatut sienet säilyttävät...

Tiheä pyykinpesu vastaan planeetta. Jauhevalmistaja vetoaa asiakkaisiin, jotta he olisivat varovaisia: pestä vaatteita harvemmin.

07.10.2024 (Kuva: shutterstock/Anetlanda).Yhdistyneessä kuningaskunnassa tehdyssä tutkimuksessa kerätyt tiedot ovat johtaneet yllättävään käänteeseen. Eräs pesuainevalmistaja oli järkyttynyt siitä, ettei yleisöllä ollut tietoa pesukoneen tiheän käytön...

Toimiva menetelmä.Ovelat hedelmäkärpäset lankeavat nopeasti ansaan.

07. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Steve Heap). Jos luulemme, että hedelmäkärpäset lakkaavat häiritsemästä meitä syksyllä, olemme pahasti väärässä. Ei tarvitse paljon, että ne lisääntyvät kotonasi...

Ruskeat ja kuivat lehtien kärjet? Me tiedämme, miten se hoidetaan. Resepti on yksinkertaisempi kuin luuletkaan.

07. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Ekaterina34). Ruukkukasvit voivat toimia paitsi koristeena, myös kunnollisena barometrinä kotisi ilmapiiristä. Jos kasviesi lehtien kärjet kellastuvat, kuivuvat tai ruskettuvat, se...

Viimeaikaiset kommentit