KotiRuokaKESÄKERMAINEN KERMAINEN 20 MINUUTTIA: Minun on ostettava lisää lehtitaikinaa viikonlopuksi – nopea...

KESÄKERMAINEN KERMAINEN 20 MINUUTTIA: Minun on ostettava lisää lehtitaikinaa viikonlopuksi – nopea ja helppo resepti JUMALALLISEEN jälkiruokaan!

Muutamasta yksinkertaisesta aineksesta valmistettu kuohkea jälkiruoka piristää kesäistä viikonloppuasi.

Me nautimme sitä myös arkipäivänä.

Hämmästyttävä resepti herkulliseen kermaiseen jälkiruokaan youtube-kanavalta Ricette dolci.

Tarve: Kokeile, miten voit tehdä tämän ruokalajin, kun olet valmis:

1 rulla lehtitaikinaa.

Kermaa varten:.

250 ml maitoa.

2 munankeltuaista.

Sitruunan kuori.

90 g raakasokeria.

20 g maissitärkkelystä (2 rkl).

200 ml kermavaahtoa.

Menettely:

Lisää munankeltuaiset kattilaan.

Lisää sitten sokeri ja sekoita vispilällä.

Lisää tärkkelys.

Raasta sitruunan kuori ja sekoita.

Kaada maito seokseen ja sekoita.

Siirrä sitten kattila liedelle, kiehauta ja sekoita, kunnes muodostuu kerma.

Laita kerma kulhoon, peitä kelmulla ja anna jäähtyä.

Leikkaa lehtitaikina kahtia ja leikkaa toinen puolikas 15 neliöksi.

Pistele haarukalla reikiä toiseen taikinapuoliskoon.

Aseta taikina ja paperi leivinpaperille, laita uuniin ja paista 20 minuuttia 180 °C:ssa.

Kaada kerma kulhoon ja vatkaa kerma tehosekoittimella.

Jaa kerma kahteen osaan ja laita toinen osa leivontapussiin.

Laita jäähtynyt vaniljakastike kulhoon tuorejuustoseoksen kanssa ja vatkaa sekoittimella.

Levitä vanukasvoide taikinalevylle ja levitä tasaisesti.

Levitä pursotinpussilla päälle tuorejuustokuorrutetta.

Ja pinoaa sitten paistetut taikinaruudut päällekkäin.

Laita jälkiruoka jääkaappiin 30 minuutiksi.

Ripottele sitten tomusokeria ja tarjoile.

Toivotamme teille hyvää makua!

Video-ohjeet.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Perunasta ja sipulista tehdyt SEDLIACKE-pihvit maistuvat meille lihaa paremmin: en tee edes lisuketta, ne syödään aina täysin sellaisenaan!

Valmista alkuperäinen ruokalaji kotona perunoista, sipuleista, juustosta ja muutamista muista yksinkertaisista aineksista ja hämmästyt.Ainutlaatuinen ruokalaji, jossa et edes muista lihaa.Upea resepti pehmeille kasvislihapulloille YouTube-kanavalta...

Ehkä jääkaappisi syö paljon rahaa.Kokeile setelitemppua

Jääkaappi on olennainen osa jokaista kotitaloutta, mutta kaikki eivät osaa hoitaa sitä kunnolla.Toistuva oven avaaminen ja sulkeminen voi aiheuttaa ajan mittaan vaurioita, jotka...

Haiseeko jääkaappisi? Laita tämä asia sinne yöksi

Jääkaappi on korvaamaton apu jokaisessa kodissa.Ilman sitä emme voi kuvitella säilyttävämme elintarvikkeita, jotka sen ansiosta pysyvät tuoreina ja turvallisina kulutukseen pitkään.Mutta hyödyllisyydestään huolimatta...

Onko sinulla pesuallas tukossa? Kokeile astianpesukonetablettitemppua

Tukkeutunut pesuallas voi olla iso häiriö, joka häiritsee keittiön normaalia toimintaa.Ennen kuin päätät soittaa putkimiehelle, kannattaa kokeilla joitain todistettuja kotimenetelmiä, jotka voivat säästää...

Viimeaikaiset kommentit