KotiVinkkejä kotiinNopea ratkaisu vähäpätöisiin palovammoihin: ripottele leivinpaperia ja käynnistä uuni. Vältä otsan hankaamista...

Nopea ratkaisu vähäpätöisiin palovammoihin: ripottele leivinpaperia ja käynnistä uuni. Vältä otsan hankaamista tai hikoilua.

4. 8. 2024 (Kuva: shutterstock/Nicole’s).

Uunin päivittäinen käyttö vaatii usein voimakasta hankausta.Kun ruokajäämät tarttuvat siihen pysyvästi, niitä on vaikea pyyhkiä pois tavallisella astianpesuaineella.Miten puhdistaa likainen uunipelti? Käytä tätä yksinkertaista menetelmää, niin selviät myös vanhoista käryistä.

Leipominen voi olla hauskaa.Monille meistä ei ole mitään miellyttävämpää kuin kakun tuoksu, joka leijailee kodin läpi.Valitettavasti taikina irtoaa usein muotista ja vaeltaa leivinpaperille, mistä seuraa palovammoja.Meidän on tehtävä kovasti töitä niiden poistamiseksi, minkä vuoksi joskus luovumme lempiruokamme.Onneksi on olemassa loistava tapa päästä eroon ärsyttävistä palovammoista.

Miten puhdistaa likainen leivinpelti? Nerokas temppu säästää työsi

Kaupoista löytyy erilaisia puhdistusaineita, jotka on suunniteltu leivinpeltien ja uunien puhdistamiseen.Ne sisältävät yleensä paljon kemikaaleja koostumuksessaan ja ovat melko kalliita.Voit kuitenkin säästää rahaa käyttämällä tavallisia ainesosia, joita löydät keittiöstäsi.A Palaneilla ruoanjäämillä ei ole mitään mahdollisuuksia niiden kanssa, ja leivinpelti kiiltää kuin uusi.

Paras kaksikko keittiön erikoistehtäviin on ruokasooda ja ruokasuola.Käytä molempia tuotteita ja unohdat ikävän hankauksen.

  1. Huuhtele leivinpelti vedellä ja kuivaa se paperipyyhkeellä.
  2. Ripottele päälle paksu kerros ruokasoodaa ja suolaa.Ainesosien suhteen tulisi olla 1:1.
  3. Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja laita leivinpelti puolen tunnin ajaksi uuniin.
  4. Kun ohjelma on päättynyt, jätä leivinpelti jäähtymään luukku auki.
  5. Tyhjennä sisältö koriin ja pese lika pois astianpesuaineella ja sienellä.

Miten uuninpuhdistusneste valmistetaan? Itse tehty keitos on parempi kuin kaupasta ostetut puhdistusaineet

Kotitekoinen uuninpuhdistusaine on tehokasta ja erittäin toimivaa.Vain muutama puhallus ja pääset helposti eroon rasvatahroista ja palovammoista. Sen valmistamiseen tarvitset.

  • Puoli lasillista viinietikkaa,.
  • puoli lasillista vettä,.
  • 4 ruokalusikallista astianpesuainetta.
  • Sekoita kaikki ainesosat ja kaada liuos suihkepulloon.Suihkuta uunin seinät ja luukku huolellisesti ja anna vaikuttaa 10 minuuttia. Pyyhi koko uunin sisätilat huolellisesti kostealla liinalla ja toista tarvittaessa.

    VINKKI! Jos löydät uunistasi vanhoja palovammoja, voit auttaa itseäsi kotitekoisella puhdistustahnalla.Sinun tarvitsee vain kaataa ruokasoodaa kulhoon, peittää se pienellä määrällä vettä ja sekoittaa.Levitä näin syntynyttä tahnaa hiiltyneeseen jäännökseen ja anna sen vaikuttaa puoli tuntia.Pyyhi ne pois liinalla ja olet valmis.

    Matty
    Matty
    Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

    Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

    Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

    Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

    Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

    Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

    Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

    19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

    Viimeaikaiset kommentit