KotiRuokaVenäläisiä marinoituja tomaatteja valkosipulin kanssa, ilman keittämistä: tänä vuonna teen lientä ainakin...

Venäläisiä marinoituja tomaatteja valkosipulin kanssa, ilman keittämistä: tänä vuonna teen lientä ainakin talveksi – upea maku!

Herkullinen relish tomaateista, valkosipulista, paprikoista ja yrteistä.Se on poikkeuksellisen maukas ja helppo valmistaa.

Miksi rakastutte niihin?

Intensiivinen maku:.

Makean ja happaman marinadin, yrttien ja mausteiden yhdistelmä antaa tomaateille ainutlaatuisen ja erehtymättömän maun.

Terveysvaikutukset:.

Tomaatit sisältävät runsaasti C-vitamiinia, joka vahvistaa immuunijärjestelmää.Marinadi lisää ylimääräisiä vitamiineja ja kivennäisaineita.

Monipuolisuus:.

Marinoidut tomaatit voidaan käyttää lisäkkeenä lihan kanssa, salaateissa, pizzassa, voileivissä tai yksinkertaisesti nauttia välipalana sellaisenaan.

Pitkä säilyvyys: Marinadin ansiosta tomaatit säilyvät pidempään, ja niitä voi nauttia pitkälle talvikuukausiin.

Helppo valmistaa: Valmistamiseen ei tarvita erityisiä ruoanlaittotaitoja.Tarvitset vain muutamia yksinkertaisia ainesosia.

Marinoidun tomaatin valmistamiseen tarvitset:

2 kg tomaatteja.

Tilli – kokonaiset varret.

Valkosipuli.

Piparjuuren lehdet.

Tulinen kastike.

Persilja.

30 kpl mustapippuria.

10 kpl maustepippuria.

2-3 kpl laakerinlehtiä.

2 ruokalusikallista suolaa 1 kupillista kohti.

4 ruokalusikallista kr.sokeria 1 kupillista kohti.

3 rkl etikkaa 1 kupillista kohti.

3 purkkia, joiden tilavuus on 3 litraa.

Menettely:

Steriloi ensin purkit ja kannet.

Pese ja puhdista vihannekset.

Leikkaa paprikat.

Laita piparjuuren lehti, tilli, hienonnetut valkosipulinkynnet, tomaatit ja paprikat, persilja ja taas tillinvarret (voi olla kuivattuja) purkkiin.

Ravista purkkia jotta sisältö asettuu sisälle kauniisti.

Kerrosta näin, kunnes saavutat yläreunan.

Lisää mausteet, laakerinlehdet ja kaada kiehuvaa vettä jokaiseen purkkiin.

Peitä ja anna marinoitua 15 minuuttia.

Kaada vesi kattilaan, lisää sokeri (4 ruokalusikallista 1 kuppiin – 12 ruokalusikallista 3 isoon kuppiin), (2 ruokalusikallista suolaa 1 kuppiin – 6 ruokalusikallista 3 isoon kuppiin), (3 ruokalusikallista etikkaa 1 kuppiin – 9 ruokalusikallista 3 isoon kuppiin).

Anna kiehua ja kaada purkkien sisältö uudelleen.

Suljetaan, käännetään ja annetaan jäähtyä.

Video-ohjeet löytyvät TÄÄLTÄ.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Perunasta ja sipulista tehdyt SEDLIACKE-pihvit maistuvat meille lihaa paremmin: en tee edes lisuketta, ne syödään aina täysin sellaisenaan!

Valmista alkuperäinen ruokalaji kotona perunoista, sipuleista, juustosta ja muutamista muista yksinkertaisista aineksista ja hämmästyt.Ainutlaatuinen ruokalaji, jossa et edes muista lihaa.Upea resepti pehmeille kasvislihapulloille YouTube-kanavalta...

Ehkä jääkaappisi syö paljon rahaa.Kokeile setelitemppua

Jääkaappi on olennainen osa jokaista kotitaloutta, mutta kaikki eivät osaa hoitaa sitä kunnolla.Toistuva oven avaaminen ja sulkeminen voi aiheuttaa ajan mittaan vaurioita, jotka...

Haiseeko jääkaappisi? Laita tämä asia sinne yöksi

Jääkaappi on korvaamaton apu jokaisessa kodissa.Ilman sitä emme voi kuvitella säilyttävämme elintarvikkeita, jotka sen ansiosta pysyvät tuoreina ja turvallisina kulutukseen pitkään.Mutta hyödyllisyydestään huolimatta...

Onko sinulla pesuallas tukossa? Kokeile astianpesukonetablettitemppua

Tukkeutunut pesuallas voi olla iso häiriö, joka häiritsee keittiön normaalia toimintaa.Ennen kuin päätät soittaa putkimiehelle, kannattaa kokeilla joitain todistettuja kotimenetelmiä, jotka voivat säästää...

Viimeaikaiset kommentit