KotiRuokaVenäläisiä marinoituja tomaatteja valkosipulin kanssa, ilman keittämistä: tänä vuonna teen lientä ainakin...

Venäläisiä marinoituja tomaatteja valkosipulin kanssa, ilman keittämistä: tänä vuonna teen lientä ainakin talveksi – upea maku!

Herkullinen relish tomaateista, valkosipulista, paprikoista ja yrteistä.Se on poikkeuksellisen maukas ja helppo valmistaa.

Miksi rakastutte niihin?

Intensiivinen maku:.

Makean ja happaman marinadin, yrttien ja mausteiden yhdistelmä antaa tomaateille ainutlaatuisen ja erehtymättömän maun.

Terveysvaikutukset:.

Tomaatit sisältävät runsaasti C-vitamiinia, joka vahvistaa immuunijärjestelmää.Marinadi lisää ylimääräisiä vitamiineja ja kivennäisaineita.

Monipuolisuus:.

Marinoidut tomaatit voidaan käyttää lisäkkeenä lihan kanssa, salaateissa, pizzassa, voileivissä tai yksinkertaisesti nauttia välipalana sellaisenaan.

Pitkä säilyvyys: Marinadin ansiosta tomaatit säilyvät pidempään, ja niitä voi nauttia pitkälle talvikuukausiin.

Helppo valmistaa: Valmistamiseen ei tarvita erityisiä ruoanlaittotaitoja.Tarvitset vain muutamia yksinkertaisia ainesosia.

Marinoidun tomaatin valmistamiseen tarvitset:

2 kg tomaatteja.

Tilli – kokonaiset varret.

Valkosipuli.

Piparjuuren lehdet.

Tulinen kastike.

Persilja.

30 kpl mustapippuria.

10 kpl maustepippuria.

2-3 kpl laakerinlehtiä.

2 ruokalusikallista suolaa 1 kupillista kohti.

4 ruokalusikallista kr.sokeria 1 kupillista kohti.

3 rkl etikkaa 1 kupillista kohti.

3 purkkia, joiden tilavuus on 3 litraa.

Menettely:

Steriloi ensin purkit ja kannet.

Pese ja puhdista vihannekset.

Leikkaa paprikat.

Laita piparjuuren lehti, tilli, hienonnetut valkosipulinkynnet, tomaatit ja paprikat, persilja ja taas tillinvarret (voi olla kuivattuja) purkkiin.

Ravista purkkia jotta sisältö asettuu sisälle kauniisti.

Kerrosta näin, kunnes saavutat yläreunan.

Lisää mausteet, laakerinlehdet ja kaada kiehuvaa vettä jokaiseen purkkiin.

Peitä ja anna marinoitua 15 minuuttia.

Kaada vesi kattilaan, lisää sokeri (4 ruokalusikallista 1 kuppiin – 12 ruokalusikallista 3 isoon kuppiin), (2 ruokalusikallista suolaa 1 kuppiin – 6 ruokalusikallista 3 isoon kuppiin), (3 ruokalusikallista etikkaa 1 kuppiin – 9 ruokalusikallista 3 isoon kuppiin).

Anna kiehua ja kaada purkkien sisältö uudelleen.

Suljetaan, käännetään ja annetaan jäähtyä.

Video-ohjeet löytyvät TÄÄLTÄ.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Koit eivät enää koskaan koske kuivattuihin sieniin. Seuraa vain isoäitini tapaa.

08. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Sonja Filitz). Sienten kuivaaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää niitä, jolloin voit nauttia metsän aarteiden mausta ympäri vuoden. Kuivatut sienet säilyttävät...

Tiheä pyykinpesu vastaan planeetta. Jauhevalmistaja vetoaa asiakkaisiin, jotta he olisivat varovaisia: pestä vaatteita harvemmin.

07.10.2024 (Kuva: shutterstock/Anetlanda).Yhdistyneessä kuningaskunnassa tehdyssä tutkimuksessa kerätyt tiedot ovat johtaneet yllättävään käänteeseen. Eräs pesuainevalmistaja oli järkyttynyt siitä, ettei yleisöllä ollut tietoa pesukoneen tiheän käytön...

Toimiva menetelmä.Ovelat hedelmäkärpäset lankeavat nopeasti ansaan.

07. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Steve Heap). Jos luulemme, että hedelmäkärpäset lakkaavat häiritsemästä meitä syksyllä, olemme pahasti väärässä. Ei tarvitse paljon, että ne lisääntyvät kotonasi...

Ruskeat ja kuivat lehtien kärjet? Me tiedämme, miten se hoidetaan. Resepti on yksinkertaisempi kuin luuletkaan.

07. 10. 2024 (Kuva: shutterstock/Ekaterina34). Ruukkukasvit voivat toimia paitsi koristeena, myös kunnollisena barometrinä kotisi ilmapiiristä. Jos kasviesi lehtien kärjet kellastuvat, kuivuvat tai ruskettuvat, se...

Viimeaikaiset kommentit