KotiKotiKeltaiset ikkunanpuitteet ovat menneisyyttä.Kotikonstit pennosilla auttoivat minua

Keltaiset ikkunanpuitteet ovat menneisyyttä.Kotikonstit pennosilla auttoivat minua

10. 8. 2024 (Kuva: shutterstock/New Africa).

PVC:stä tuli suosituin ikkunamateriaali, kun se otettiin käyttöön 1980-luvulla.Se tuli markkinoille 1980-luvulla.Lähinnä siksi, että se edusti tervetullutta huoltovapaata vaihtoehtoa puukehyksille.Mutta mitä tehdä, kun puitteet alkavat kellastua.

On monia syitä siihen, miksi vinyyli-ikkunat ovat suosituin valinta kodinomistajien keskuudessa.Ne ovat kestäviä, kustannustehokkaita ja sopivat mihin tahansa sisustustyyliin. Kuulostaa ihanteelliselta, eikö vain? Melkein.Yleinen valitus PVC-ikkunanpuitteista on, että ne kellastuvat ajan myötä.On olemassa muutamia yksinkertaisia tapoja ratkaista tämä ongelma.Säännöllisestä puhdistuksesta oikeiden puhdistusmenetelmien käyttöön.

Ruokasooda

Ruokasooda on suosittu kotitalouspuhdistusaineiden ainesosa, jota voidaan käyttää paitsi puhdistamiseen myös epämiellyttävien hajujen poistamiseen. Sekoita ruokasoodaa veteen, kunnes siitä tulee tahnamainen koostumus, jonka voit helposti levittää ikkunan karmiin. Käytä pehmeää liinaa hieroaksesi tahnaa varovasti pintaan ja puhdista kehys.

Valkoisen etikan käyttäminen

Toinen tapa poistaa tehokkaasti keltaiset tahrat muovisista ikkunanpuitteista on valkoisen etikan käyttö.Tarvitset suihkepullon, pehmeän kankaan, lämmintä vettä, valkoista etikkaa ja pölynimurin. Aloita avaamalla PVC-ikkunanpuitteet ja poista irtoava lika ja roskat pölynimurilla.Voit kiinnittää imuriin harjan, jolla voit tehokkaasti puhdistaa ja poistaa ylimääräisen lian ja roskat kehyksistä. Kun ikkuna on puhdistettu perusteellisesti, valmista valkoisen etikan ja lämpimän veden seos Sekoita yksi kupillinen etikkaa neljään kupilliseen lämmintä vettä ja kaada seos suihkepulloon ja suihkuta kehykset.

Suihkuta teepuuöljyllä – parhaat tulokset

Teepuuöljy on luonnollinen ja tehokas valinta homeen ja muiden haitallisten pöpöjen torjunnassa.Sillä on antibakteerisia ominaisuuksia, jotka voivat helpottaa työtä. Sekoita 10 tippaa teepuuöljyä lämpimään saippuaveteen. Kaada liuos suihkepulloon, ravista hyvin ja suihkuta ikkunalaudoille ja ovenkarmeihin.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit