KotiRuokaHelppoja broilerin lihapullia uunissa paistetuilla perunoilla: teen ne aina kahdella uunipellillä!

Helppoja broilerin lihapullia uunissa paistetuilla perunoilla: teen ne aina kahdella uunipellillä!

Valmista mehukkaita ja maukkaita broilerin lihapullia kotona ainutlaatuisen reseptimme mukaan.

Tämän ruuan etuna on, että voit valmistaa sen joko pannussa tai uunissa ilman, että unohtumattoman maun ainutlaatuinen nautinto jää pois.

Erinomainen kanalihapullien resepti Alena Mitrofanovan YouTube-kanavalta.

Tarvitsemme:

800 g luuttomia kanan reisiä.

700 g kananrintaa.

2 isoa sipulia.

1 iso paprika.

1 kg perunoita.

suolaa

jauhettua mustapippuria.

jauhettua pippuria.

kuivattua valkosipulia.

2 rkl mannasuurimoa.

3 tomaattia.

nippu persiljaa.

100 g juustoa.

Toimenpide:

Leikkaa ensin kana viipaleiksi.Leikkaa kuorittu sipuli suuriksi kuutioiksi.

Puhdista paprika, poista siemenet ja leikkaa se.

Grind kana ja vihannekset lihamyllyssä.

Kuori perunat ja pese.

Leikkaa neljään osaan ja raasta erilliseen kulhoon.

Purista perunoista ylimääräinen neste ja lisää kulhoon jauhelihan kanssa.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Sitten lisäämme valkosipulia ja jauhettua pippuria..

Kaikki yhdessä sekoita käsin.Lisää mannasuurimot ja sekoita lusikalla.

Lämmitämme hieman kasviöljyä pannulla.

Pannulle laita seos lusikalla ja muotoile lihapullia.

Keskilämpötilassa paista kullanruskeaksi..

Sitten käännämme lihapullan ympäri , laita tomaattiviipale päälle, ripottele päälle juustoa ja persiljaa.

Peitä pannu kannella ja keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.

Lihapullat voidaan myös paistaa uunissa..

Laita siinä tapauksessa lihapullat uunipellille ja laita uuniin, joka on esilämmitetty 180°C.

Paistamme 20 minuuttia..

Kun aika on kulunut, ota pelti pois uunista ja laita lihapullien päälle siivu pippuria, juustoa ja persiljaa.

Laita pelti takaisin uuniin ja paista vielä 10 minuuttia 180°C lämpötilassa.

Voimme palvella.

Toivotamme hyvää ruokahalua!

Opetusvideo:.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit