KotiRuokaLÄHDE KAIKILLE, JOTKA TARVITSEVAT PAINONLASKUA: Teen sen raejuustosta vain 5 minuutissa ja...

LÄHDE KAIKILLE, JOTKA TARVITSEVAT PAINONLASKUA: Teen sen raejuustosta vain 5 minuutissa ja se maistuu taivaalliselta!

Pidätkö jäätelöstä, mutta kamppailet linjasi säilyttämisen kanssa?

Voit syödä tällaisia kylmiä herkkuja koko kesän ilman huolta vyötäröstäsi ja lanteistasi.

Tarvitset vain muutamia ainesosia, mutta tärkein ainesosa yllättää sinut.Se on jotain, jonka kaikki tietävät, mutta harva käyttäisi sitä jäätelöön.

Herkullinen resepti kotitekoiseen raejuustojäätelöön mygetting-portaalista.

Jäätelöä raejuustosta – terveellisempää ja maukkaampaa

Kuka sanoo, että jäätelön täytyy olla kaloripommi?

Tämä jäätelö maistuu ja näyttää kuin parhaasta karkkikaupasta, ja voit syödä sitä ilman katumusta..

Vähän rasvaa, paljon proteiinia ja täydellisen kermainen koostumus.

Ei ole muuta tekemistä kuin ryhtyä töihin.

Miten valmistaa kotitekoista jäätelöä vain 5 minuutissa?

Perinteinen jäätelöresepti sisältää paljon kaloreita, joista suurin osa on sokeria, mutta niin ei tarvitse olla.

Tämän kauden hitti on raejuustopohjainen jäätelö, jossa on paljon vähemmän kaloreita kuin kermassa ja lisäksi se sisältää paljon arvokasta proteiinia.

Vaikka monet meistä nauttivat tätä tuotetta mielellään aamiaiseksi tai välipalaksi, harva yhdistää sen jäätelöön.

On käynyt ilmi, että kun tällainen rahka sekoitetaan minkä tahansa hedelmän kanssa ja jäädytetään, se muuttuu täydellisen kermaiseksi ja paksuksi massaksi..

Voit lisätä juustokakkupohjaan mitä tahansa suosikki hedelmiä tai muita ainesosia, kuten kaakaota, vaniljaa, maapähkinävoita tai hieman kinuskia.

Sekoita vain kaikki hyvin ja 5 minuutissa loihdit kotitekoista jäätelöä missä tahansa mauissa ja aromeissa .

Sitten sinun on vain kärsivällisesti odotettava , että seos jäähtyy kunnolla ja muuttuu kermaisen jäätelön koostumukseksi.

Juustokakkujäätelöresepti on vallannut koko internet..

TikTokissa siitä on erilaisia versioita.

Katso kuinka helppoa se on.

Miksi raejuustojäätelö on terveellistä?

Korkea proteiinipitoisuus:

Raejuusto sisältää runsaasti proteiinia, joka takaa pidemmän kylläisyyden tunteen ja edistää lihasten kasvua.

Probiootit: .

Jotkin raejuustotyypit sisältävät probiootteja, jotka ovat hyödyllisiä suolistoflooralle.

Kalsium: .

Raejuusto on hyvä kalsiumin lähde, joka on tärkeää terveille luille ja hampaille.

Alhainen glykeeminen indeksi: .

Raejuustojäätelöllä on alhaisempi glykeeminen indeksi kuin useimmilla kaupasta ostetuilla jäätelöillä, mikä tarkoittaa, että se nostaa verensokeria hitaammin.

Yksinkertainen resepti raejuustojäätelölle

Tarve:

1 paketti raejuustoa.

Kourallinen lempihedelmiäsi.

1 tl hunajaa tai muuta makeutusainetta.

Menettelytapa:

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi. Laita sitten seos muovipurkkiin.

Voit laittaa päälle myös pilkottuja hedelmiä.

Laita seos pakastimeen muutamaksi tunniksi.

Valmis! Voit tarjoilla.

Toinen tuorejuustojäätelön resepti

Se on helppo valmistaa ja voit muokata sitä oman makusi mukaan.

Tarvitaan:

250 g pehmeää raejuustoa.

200 ml kermavaahtoa.

50 g tomusokeria.

1 vaniljasokeri.

Ripaus suolaa.

Hedelmiä maun mukaan (mansikoita, vadelmia, mustikoita, banaania…).

Pähkinöitä tai suklaata koristeeksi (valinnainen).

Menettely.

Juuston valmistaminen: Soseuta juusto upotussekoittimella tasaiseksi.

Kerman vatkaaminen: Vatkaa kerma jäykäksi.

Sekoitusainekset: Lisää tuorejuustoon tomusokeri, vaniljasokeri ja ripaus suolaa.Sekoita hyvin.Kumoa sitten varovasti kermavaahto joukkoon.

Hedelmien lisääminen: Leikkaa hedelmät pienemmiksi paloiksi ja lisää ne seokseen.Voit käyttää myös hedelmäsosetta tai kompottia.

Pakastaminen: Kaada seos pakastamiseen sopivaan astiaan ja laita se pakastimeen.Sekoita seosta haarukalla tunnin välein, jotta muodostuu pienempiä jääkiteitä ja jäätelö saa pehmeämmän rakenteen.

Tarjoilu: Koristele valmis jäätelö hienonnetuilla pähkinöillä, suklaalla tai tuoreilla hedelmillä maun mukaan.

Toivotamme sinulle hyvää makua!

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit