KotiRuokaTämä on SYY, miksi isoäitini laittaa JAUHOJA pakastimeen: Testattu ja testattu, se...

Tämä on SYY, miksi isoäitini laittaa JAUHOJA pakastimeen: Testattu ja testattu, se toimii!

Oletko koskaan miettinyt, kannattaako pakastaa jauhoja ?

Jauhot pakastimessa

Ensi silmäyksellä tämä toimenpide vaikuttaa täysin tarpeettomalta, mutta se on juuri päinvastoin..

Ota selvää miksi ja mitkä jauhot kannattaa pakastaa..

Portaali newsy.gotujmy paljasti miten se tehdään tuoreuden lisäämiseksi..

Pakastin on erittäin käytännöllinen ja olennaisesti välttämätön keittiökone.

Vaikka jääkaapin ansiosta voimme pidentää tuotteiden tuoreutta useilla päivillä, pakastimen tapauksessa tämä aika voi pidentää jopa useita kuukausia..

Näin voimme säilyttää hyvin pitkään esimerkiksi kesällä puutarhaan kerätyt tuoreet hedelmät, yrtit, mutta myös liha, kala, leipä ja jopa keitot..

Myös jauhot on tuote, joka voidaan säilyttää pakastimessa.

Tiesitkö siitä?

Ota selvää miksi jauhojen pakastaminen on järkevää ja miten se tehdään..

Voiko jauhoja pakastaa?

Ihmettelet varmaan miksi ylipäätään pitäisi laittaa jauhoja pakastimeen..

Loppujen lopuksi se ei ole lihanpala tai hedelmä, joka on hyödytön muutaman päivän kuluttua.

Voimme säilyttää jauhoja keittiön kaapissa erittäin pitkään ilman, että huolehdimme niiden huonontumisesta.

Onko se todella niin?

Ei täysin.

Jauhot voivat mennä huonoiksi , vaikka niillä on pitkä säilyvyys.

Tämän aiheuttavat muun muassa ilman kosteus tai tuholaiset , jotka voivat lisääntyä jauhopussissa.

Jotta jauhot eivät pilaannu, pakasta se yksinkertaisesti..

Se on loistava tapa , varsinkin kun meillä on suuri määrä tätä ainesosaa, emmekä voi käyttää sitä loppuun lyhyessä ajassa.

Kuinka pakastaa jauhot?

Kaada ne vain pussista ilmatiiviiseen astiaan. .

Tiiviys on erittäin tärkeä – kyse on kosteuden pitämisestä poissa.

Meidän tulee myös huolehtia siitä, että astia on täytetty suurella määrällä jauhoja , koska mitä vähemmän ilmaa siinä on, sitä pidempään jauhot pysyvät tuoreina ja kestäviä.

Varmista jollain tavalla merkitkää myös päivä, jolloin laitat jauhot pakastimeen..

Muistutetaan, että pakastaminen pidentää säilyvyyttä, mutta ei estä ruokaa pilaantumasta. .

Toinen tärkeä asia on sijoittaa jauhosäiliöt pois tuotteista, jotka tuoksuvat voimakkaasti – kuten kala- tai sipulimyytit.

Mikään ei saa joutua tiiviisti suljettuun astiaan , mutta on parempi olla turvassa.

Älä ehdottomasti pakasta jauhoja sen alkuperäisessä pakkauksessa , eli paperipussiin – paperi imee kosteutta ja tällaiset jauhot eivät sovellu mihinkään.

Mitä hyötyä jauhojen pakastuksesta on?

Jauhojen pakastaminen, vaikka se ei ole välttämätöntä, on käytännöllinen tapa pidentää sen säilyvyyttä..

Tämä koskee erityisesti ohra-, ruis- ja täysjyväjauhoja , joilla on suhteellisen lyhyt säilyvyys ruokakomerossa.

Ne kestävät vain 1-2 kuukautta , mutta ne säilyvät pakastimessa 4 kuukaudesta puoleen vuoteen.

Tavalliset vehnäjauhot voidaan pakastaa enintään kaksi vuotta!.

Toinen etu on suojaus tuholaisia ​​vastaan..

ruokakoit lisääntyvät useimmiten keittiössä, jota löytyy muun muassa jauhosäkeistä.

Niiden läsnäolo voidaan tunnistaa tyypillisistä hämähäkinseitistä, joiden sisällä jauhot tarttuvat.

Ja tietysti toukat ja koit, joita löytyy kaapista tai keittiön katon alta.

Jauhojen pakastaminen ei vaadi paljon vaivaa, ja kuten näette, se on erittäin käytännöllistä..

Onnea!

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit