KotiRuokaUskomattoman hyvä kotitekoinen leipä: Se on niin hyvää, että et edes syö...

Uskomattoman hyvä kotitekoinen leipä: Se on niin hyvää, että et edes syö muita!

Muistatko tuoreen kotitekoisen leivän tuoksun? Mikään ei ole verrattavissa omin käsin leivotun lämpimän leivän rapeaan kuoreen ja pehmeän kuoren makuun.

Tässä artikkelissa kerromme sinulle yksinkertaisen reseptin, jonka ansiosta voit nauttia tästä mausta kotona.

Tulet varmasti rakastamaan tätä YouTuben reseptiä.

Se on upea ja erittäin helppo tehdä.

Tarvitsemme:

10 g tuorehiivaa.

250 ml lämmintä vettä.

10 g sokeria.

7 g suolaa.

320 g leipäjauhoja (jauhojen määrä voi vaihdella).

Toimenpide:

Murskaa hiiva kulhossa, kaada lämmintä vettä ja ripottele sokeria.

Lisää suola, ripottele jauhoja ja tee taikina.

Anna fermentoida 1 tunti.

Jauhota työtaso tunnin kuluttua ja siirrä taikina sille.

Jaamme taikinan 4 osaan. .

Muotoile jokaisesta palasta pihvi ja rullaa se sitten.

Laita pellille päällystetty leivinpaperilla.

peitä puuvillapyyhkeellä ja anna kohota.

Leikkaa leivät päälle yhdellä viipaleella.

Peitä vedellä ja ripottele päälle siivilöityjä jauhoja.

Paista 200 °C:ssa noin 40 – 45 minuuttia.

Vinkkejä parantamiseen

Kokeile erilaisia ​​ainesosia, kuten:

Siemenet ja pähkinät: Lisää taikinaan seesami-, pellava-, auringonkukan-, kurpitsansiemenet, saksanpähkinät tai mantelit.

Yrtit ja mausteet: Kokeile erilaisia ​​yrttien ja mausteiden yhdistelmiä, kuten rosmariinia, timjamia, korianteria, kuminaa tai chiliä.

Hedelmät ja vihannekset: Voit lisätä taikinaan kuivattuja hedelmiä (esim.rusinoita, karpaloita) tai raastettua porkkanaa, kippiä tai kurpitsaa.

Juusto: Juustoraaste antaa leivälle suolaisen maun ja tekee siitä täyteläisemmän.

Sekoita jauhoja : Yhdistä tavallinen jauho täysjyvävehnä-, speltti- tai ruisjauhoon saadaksesi monimutkaisemman maun ja korkeamman ravintoarvon.

Toivotamme hyvää ruokahalua!.

Video opetusohjelma:

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Perunasta ja sipulista tehdyt SEDLIACKE-pihvit maistuvat meille lihaa paremmin: en tee edes lisuketta, ne syödään aina täysin sellaisenaan!

Valmista alkuperäinen ruokalaji kotona perunoista, sipuleista, juustosta ja muutamista muista yksinkertaisista aineksista ja hämmästyt.Ainutlaatuinen ruokalaji, jossa et edes muista lihaa.Upea resepti pehmeille kasvislihapulloille YouTube-kanavalta...

Ehkä jääkaappisi syö paljon rahaa.Kokeile setelitemppua

Jääkaappi on olennainen osa jokaista kotitaloutta, mutta kaikki eivät osaa hoitaa sitä kunnolla.Toistuva oven avaaminen ja sulkeminen voi aiheuttaa ajan mittaan vaurioita, jotka...

Haiseeko jääkaappisi? Laita tämä asia sinne yöksi

Jääkaappi on korvaamaton apu jokaisessa kodissa.Ilman sitä emme voi kuvitella säilyttävämme elintarvikkeita, jotka sen ansiosta pysyvät tuoreina ja turvallisina kulutukseen pitkään.Mutta hyödyllisyydestään huolimatta...

Onko sinulla pesuallas tukossa? Kokeile astianpesukonetablettitemppua

Tukkeutunut pesuallas voi olla iso häiriö, joka häiritsee keittiön normaalia toimintaa.Ennen kuin päätät soittaa putkimiehelle, kannattaa kokeilla joitain todistettuja kotimenetelmiä, jotka voivat säästää...

Viimeaikaiset kommentit