KotiVinkkejä kotiinJos muistat yhden ratkaisevan vaiheen, kurkkusi muuttuvat koviksi ja kiinteiksi – tämä...

Jos muistat yhden ratkaisevan vaiheen, kurkkusi muuttuvat koviksi ja kiinteiksi – tämä on menestyksen salaisuus.

12. 8. 2024 (Kuva: shutterstock.com/Viktorya Telminova).

Kurkkukausi alkaa heinäkuussa ja kestää syksyyn.Tähän aikaan on hyvä tehdä purkkeja talven varalle.Eihän ole mitään parempaa kuin mehukas kurkku illalliseksi.Mutta se on osattava tehdä oikein.Kuinka kauan kurkkuja pitäisi liottaa ennen marinointia?.

Kurkut ovat epäilemättä yksi Slovakian suosituimmista suolakurkkuista.Itse valmistaminen on kuitenkin joillekin haaste.Mitä kannattaa tietää? Ennen kuin aloitat marinoinnin, ota selvää, kuinka kauan kurkkuja pitää liottaa ennen marinointia ja mitä pitää tehdä, jotta ne pysyvät kiinteinä ja rapeina.

Kuinka kauan liottaa kurkkuja ennen marinointia? Lue lisää hyväksi havaituista menetelmistä

Itse tehtyjen säilykkeiden valmistaminen on paras tapa säilyttää lempivihanneksesi maku. Niiden tekeminen on erittäin helppoa ja tuo suurta tyydytystä kuukausien odottelun jälkeen.Valitettavasti käy niin, että teemme prosessin aikana pienen virheen, eikä suolakurkku kelpaa enää mihinkään. On olemassa useita tapoja varmistaa, että suolakurkkuista tulee aina rapeita ja kiinteitä.

Avainasemassa on kunnollinen liotus.Pese suolakurkut huolellisesti ja jätä ne sitten kylmään veteen useiksi tunneiksi.Näin ne on helpompi puhdistaa.Lisäksi suolakurkut ovat peittauksen jälkeen kiinteitä ja rapeita. On hyvä idea „kylvettää&#8220niitä&#8220 noin kahdesta neljään tuntia ennen kuin ne laitetaan astiaan.

Kotitekoinen suolakurkkuresepti.Ne maistuvat suolakurkkujen jälkeen kuin kultaa

On äärimmäisen tärkeää valita oikeat yksilöt. Sinun on huolehdittava niiden tuoreudesta – ihanteellisinta olisi, että ne olisi poimittu muutama tunti ennen marinointiprosessin aloittamista. Kurkut omasta puutarhasta ovat hyviä, mutta jos sinulla ei ole tätä mahdollisuutta, kannattaa käyttää luotettavaa lähdettä.

Ainekset.

  • Yksi kilo keskikokoisia kurkkuja.
  • 1 suuri valkosipuli.
  • 2-3 oksaa tilliä.
  • lusikallinen sinapinsiemeniä.
  • 2-3 laakerinlehteä.
  • 3-4 jyvää maustepippuria.
  • 3-4 litraa vettä.
  • 6 ruokalusikallista joditonta suolaa.
  • Vaiheittainen valmistelu:.

    Puhdista kurkut ensin perusteellisesti, erityisesti niiden päät, sillä niihin kerääntyy mielellään multaa.Jätä ne kylmään veteen muutamaksi tunniksi, kunnes ne kovettuvat.Valmistele sillä välin purkit, ne on hyvä pestä etukäteen astianpesukoneessa.

    Kuori valkosipuli ja leikkaa kukin kynsi puoliksi.Laita kuhunkin purkkiin muutama valkosipulin puolikas, tillivarsi, laakerinlehti sekä muutama maustepippuri ja sinapinsiemen.Lisää liotetut kurkut ja peitä ne toisella kerroksella mausteita.

    Kiehauta kattilassa vesi ja suola ja sekoita, kunnes vesi on täysin liuennut.Kaada vielä kuuma neste purkkeihin ja kaada se kurkkujen päälle.Peitä sitten jokainen purkki harsolla tai kankaalla ja sido kuminauhalla.

    Aseta purkit lämpimään paikkaan vähintään 12 tunniksi.Muista, että käymisprosessi voi kestää kauemmin.Kun kurkut alkavat tämän ajan kuluttua käydä, siirrä ne viileämpään paikkaan.Voit säilyttää säilykkeitä tällä tavoin useita kuukausia.

    Matty
    Matty
    Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

    Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

    Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

    Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

    Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

    Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

    Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

    19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

    Viimeaikaiset kommentit