KotiRuokaEnnen kuin paistat leipää, muista tarkistaa tämä resepti – lopputuote on hämmästyttävä!

Ennen kuin paistat leipää, muista tarkistaa tämä resepti – lopputuote on hämmästyttävä!

Käytän tätä yksinkertaista reseptiä pehmeän juustotäytteisen leivän tekemiseen joka päivä.

Kun olet kokeillut niitä, et osta enää koskaan leivonnaisia kaupasta.

Erinomainen resepti juustolla täytettyihin rapeisiin sämpylöihin youtube-kanavalta Aroma von Brot.

Tarve:

1 rkl raakasokeria (10 g).

10 g kuivahiivaa.

1 lasi lämmintä vettä (200 ml).

1 lasi lämmintä maitoa (200 ml).

100 ml kasviöljyä.

500 g tavallisia jauhoja.

1 tl suolaa (8 g).

100 g sulatettua voita.

100 g juustoraastetta.

1 muna.

maitoa.

Menettely:

Lisää kulhoon sokeri ja hiiva.Kaada joukkoon maito ja vesi.

Lisää öljy ja vispilällä sekoita huolellisesti.

Lisää vähitellen jauhot.Lisää suola ja sekoita lastalla.

Vaivaa sileäksi taikinaksi, joka ei tartu kädelläsi.

Siirrä taikina pöydälle ja jatka vaivaamista.

Muotoile palloksi ja aseta taikina voideltuun kulhoon.

Peitä kelmulla ja keittiöpyyhkeellä ja anna kohota lämpimässä paikassa 40 minuuttia.

Kun aika on kulunut, vaivaa kohonnutta taikinaa purista ilma ulos ja vaivaa hetki.

Jaa sitten taikina kahteen osaan ja muotoile se palloksi.

Kauli taikina suorakaiteen muotoiseksi (35-40 cm).

Sivele kaulittu taikina sulatetulla voilla.

Taita taikina ja sivele uudelleen voilla (katso video).

Taita sitten taikina, aseta se jauhotetulle levylle ja peitä foliolla.

Toista sama menettely toisen lyöjän kanssa.

Kauli sitten ensimmäinen taikina ja ripottele päälle juustoa..

Kauli taikina kummaltakin puolelta keskelle.

Leikkaa sitten taikina keskeltä ja nipistä reunat.

Aseta leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Peitä pyyhkeellä ja anna seistä 10 minuuttia.

Leikkaa taikina 4-5 cm leveiksi paloiksi.

Sekoita pienessä kulhossa maito ja muna ja sivele taikinan päälle.

Lopuksi ripottele seesaminsiemenet.

Aseta leivinpelti 180 °C:een esilämmitettyyn uuniin.

Paista 30-35 minuuttia.

Voidaan tarjoilla.

Toivotamme teille hyvää makua!

Video-ohjeet löytyvät TÄÄLTÄ.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit