KotiRuokaHe kutsuvat sitä maailman PARIMmaksi kakuksi: Valmis nopeasti ja uskomattoman maukas!

He kutsuvat sitä maailman PARIMmaksi kakuksi: Valmis nopeasti ja uskomattoman maukas!

Tee kotona mehukas vadelmajuustokakku, joka on sisältä pehmeä ja päältä kevyesti rapea.

Tämä herkku, joka valloittaa makuhermosi, on valmis hetkessä.

Erinomainen kermakakun resepti youtube-kanavalta Przepisy są uschne.

Tarvitsemme:

250 g voita.

vaniljasokeria.

200 g kidesokeria.

3 munaa.

1/2 tl leivinjauhetta.

250 g tavallisia jauhoja.

600 g raejuustoa (tai tuorejuustoa).

100 g rakeistettua sokeria.

vanilja-esanssi.

4 munaa.

vadelmia.

Toimenpide:

Lisäämme pehmennettyä voita kulhoon.Lisää vanilja ja kidesokeri, vatkaa vatkaimella.

Samalla vatkaa lisää munat vähitellen yksitellen.

Lisää leivinjauhe, jauhot ja sekoita lastalla.

Lasimuokaan (20 x 30 cm) laita 3/4 taikinasta ja levitä koko pinnalle.

Erillisessä kulhossa lisää raejuusto ja sokeri.Lisää vanilja-esanssi ja vatkaa vatkaimella..

Vatkaamisen aikana lisäämme vähitellen munat yksitellen.

Juustokerma kaada taikinan päälle ja tasoita.

Päälle kasaamme vadelmia. Laita loput taikinasta konditoriapussiin ja levitä se päälle ristikon muotoon..

Koristele lopuksi kakun reunat taikinalla.

Laita kakku uuniin, joka on esilämmitetty 180 asteeseen.Paista 45-50 minuuttia..

Voimme palvella.

Toivotamme hyvää ruokahalua!

Opetusvideo:.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit