KotiRuokaKuuluisa tirolilainen luumukakku: Yksinkertainen, pörröinen ja pirun hyvää!

Kuuluisa tirolilainen luumukakku: Yksinkertainen, pörröinen ja pirun hyvää!

Luumukaudella on kätevää valmistaa jotain herkullista, joten tässä meillä on sinulle loistava vinkki pehmeä kakku.

Jos maistat tätä virkistävää herkkua kerran, haluat sitä uudelleen ja uudelleen.

Loistava resepti kuohkeaksi luumukakku YouTube-kanavalta Nobbi’s Kochstunde.

Tarvitsemme:

350 g tavallisia jauhoja.

140 g voita.

120 g kidesokeria.

1/2 pakettia leivinjauhetta.

5 munaa.

2 pakettia vaniljasokeria.

ripaus suolaa.

Luumuille:.

800 g luumuja.

4 ruokalusikallista kidesokeria.

2 pakettia vaniljasokeria.

Toimenpide:

Vuoraa kakku vuokaan (28 cm) paperilla ja voitele reunat voilla.

Sekoita pienessä kulhossa sokeri, vaniljasokeri ja suola.

Erillisessä kulhossa sekoitamme jauhot leivinjauheeseen..

Lisää pehmennetty voi syvään kulhoon ja vatkaa se vatkaimella kermaksi ja lisää sokeriseos.

Yksi kerrallaan vatkaa munat..

Seokseen seulomme jauhot vähitellen ja sekoita vispilällä.

Kaada puolet taikinasta muottiin ja tasoita.

Laita muotti uuniin, joka on esilämmitetty 190°C:een (ylä-/alalämmitys).

Paista 10 minuuttia. Kuori sillä välin luumut, leikkaa ne neljään osaan ja lisää kulhoon.

Sekoita kidesokeri ja vaniljasokeri pienessä kulhossa.

Kaada sokeri vähitellen luumut kulhoon ja sekoita.

Luumut pinotaan paistetun taikinan päälle muottiin.

Laita päälle loput taikinasta ja tasoita tasaiseksi.

Laita kakku uuniin ja paista 40 minuuttia 190°C:n lämpötilassa.

Kun aika on kulunut, ota kakku pois uunista ja anna jäähtyä.

Poista jäähtynyt kakku muotista, ripotellaan sokerilla ja tarjoile.

Toivotamme hyvää ruokahalua!

Opetusvideo:.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Perunasta ja sipulista tehdyt SEDLIACKE-pihvit maistuvat meille lihaa paremmin: en tee edes lisuketta, ne syödään aina täysin sellaisenaan!

Valmista alkuperäinen ruokalaji kotona perunoista, sipuleista, juustosta ja muutamista muista yksinkertaisista aineksista ja hämmästyt.Ainutlaatuinen ruokalaji, jossa et edes muista lihaa.Upea resepti pehmeille kasvislihapulloille YouTube-kanavalta...

Ehkä jääkaappisi syö paljon rahaa.Kokeile setelitemppua

Jääkaappi on olennainen osa jokaista kotitaloutta, mutta kaikki eivät osaa hoitaa sitä kunnolla.Toistuva oven avaaminen ja sulkeminen voi aiheuttaa ajan mittaan vaurioita, jotka...

Haiseeko jääkaappisi? Laita tämä asia sinne yöksi

Jääkaappi on korvaamaton apu jokaisessa kodissa.Ilman sitä emme voi kuvitella säilyttävämme elintarvikkeita, jotka sen ansiosta pysyvät tuoreina ja turvallisina kulutukseen pitkään.Mutta hyödyllisyydestään huolimatta...

Onko sinulla pesuallas tukossa? Kokeile astianpesukonetablettitemppua

Tukkeutunut pesuallas voi olla iso häiriö, joka häiritsee keittiön normaalia toimintaa.Ennen kuin päätät soittaa putkimiehelle, kannattaa kokeilla joitain todistettuja kotimenetelmiä, jotka voivat säästää...

Viimeaikaiset kommentit