KotiRuokaResepti 5 minuutissa.En ole koskaan tehnyt mitään näin helppoa ja herkullista: Kaikki...

Resepti 5 minuutissa.En ole koskaan tehnyt mitään näin helppoa ja herkullista: Kaikki etsivät tätä reseptiä!

Onko sinulla kotona 1 patonki?

Sinun ei enää tarvitse epäröidä mitä haluat syödä illalliseksi tai pikaherkkua vierailijoille.

Erinomainen idea nopeaan ja erittäin maukkaan illalliseen РЕЦЕПТЫ НАТАЛИ:ltä tai herkkupalaksi perheellesi.

Se on epäilemättä parempi kuin klassiset päällystetyt voileivät.Älä epäröi ja kokeile sitä, se maistuu erinomaiselta jopa vanhempien leivonnaisten kanssa.

Tarvitsemme:

Patonki (30 cm).

Täyte:.

Kinkku 80 g.

Värillinen paprika 80 g.

Smetana 80 g.

1-2 valkosipulinkynttä.

Toimenpide:

Valmistamme patonin.

Annettu määrä on yhdelle patongille, jos haluat enemmän, sinun on lisättävä ainesosien määrää.

Leikkaamme sen ja leikkaamme päät pois.

Otamme siitä pehmeän sisältä pois.

Valmistamme täytteen:.

Hienonna paprika pieneksi.

Lisää kinkku, jonka myös hienonnamme.

Sekoita lopuksi joukkoon tuorejuusto tai muu tuorejuusto.

Lisään myös teelusikallisen sinappia – maun mukaan.

Valmistamme täytettä varten pidemmän lusikan.

Lado patongin sisään täyte kerroksittain.

Kääri folioon ja anna jäähtyä.

Leikkaa pyöreiksi.

Voimme palvella.

Toivotamme hyvää ruokahalua! :-).

Video opetusohjelma:

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit