KotiKotiTämä on paras idea mustikkasäilykkeille.Ne ovat hitti anopilleni.Parempia kuin hillot

Tämä on paras idea mustikkasäilykkeille.Ne ovat hitti anopilleni.Parempia kuin hillot

17. 07. 2024 (Kuva: yksityisarkisto).

Mustikoille on ominaista tummat tai violetit marjat.Niitä kasvatetaan usein kotipuutarhoissa ja marjoja voidaan käyttää monin tavoin.Ne sopivat piirakoiden, cocktailien ja jälkiruokien lisukkeeksi, mutta siinä ei ole vielä kaikki.Mitä mustikoilla voi tehdä? Tässä on kokeiltu resepti mehuun, joka ei kelpaa vain juomaksi vaan myös leivontaan.

Mihin mustikat ovat hyviä? Tämä maukas hedelmä on täynnä ravintoaineita

Mustikat ovat erittäin terveellinen hedelmä.Se sisältää runsaasti C-, A- ja E-vitamiinia sekä foolihappoa, niasiinia ja tiamiinia.Ne kannattaa sisällyttää ruokavalioon, koska niillä on suuri vaikutus hiuksiin, ihoon ja kynsiin, ne edistävät näkökykyä, vahvistavat immuunijärjestelmää ja auttavat ruoansulatuskanavaa. Mitä siis tehdä mustikoilla.

Tee hillon sijasta mehua, etkä tule katumaan sitä. Se maistuu herkulliselta, ja sekä aikuiset että lapset pitävät siitä.

Mitä tehdä mustikoilla? Tässä on paras resepti.Voit nauttia hedelmän ihanasta mausta jopa keskellä talvea

Mustikkamehua voi juoda sellaisenaan, laimentaa vedellä tai käyttää kakkujen tai jälkiruokien lisänä. Miten se valmistetaan? Tämä on hyvin yksinkertainen tehtävä, jonka taitamatonkin kokki voi hoitaa.

Tarvitset.

  • kilogramman mustikoita.
  • kupillinen sokeria.
  • Pese hedelmät ensin ja poista lehdet.Laita ne sitten kulhoon, sekoita ja lisää kupillinen sokeria.Jäähdytä vähintään tunnin ajan, mutta muista sekoittaa niitä välillä.Siivilöi mustikat tämän ajan kuluttua siivilässä tai ohjaa juustoliinan läpi.Kaada saatu mehu esisteriloituihin purkkeihin ja sulje ne, aseta purkit kattilaan ja täytä ne 3/4 täyteen vettä.Pastöroi noin 15-20 minuuttia ja anna jäähtyä.Säilytä pimeässä ja viileässä paikassa.

    Matty
    Matty
    Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

    Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

    Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

    Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

    Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

    Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

    Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

    19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

    Viimeaikaiset kommentit