KotiRuokaEt ole koskaan ennen maistanut tällaista herkkua kesäkurpitsasta: Viipaloi se pyöreiksi ja...

Et ole koskaan ennen maistanut tällaista herkkua kesäkurpitsasta: Viipaloi se pyöreiksi ja laita uuniin tämän lisukkeen kanssa – paras korvike voileivälle!

Omaperäinen vihannesalkuruoka kesäkurpitsasta, joka sopii illalliselle tai herkuksi vieraalle.

Kukaan ei uskoisi, että kesäkurpitsasta ja muutamasta perusaineksesta voi loihtia näin vastustamattoman ruokalajin.

Ainutlaatuinen resepti kesäkurpitsapurtavaa varten Elvira ja Igor Vkusnyashki youtube-kanavalta.

Maukkain vaihtoehto voileivälle

Nämä juustolla ja valkosipulilla paneroidut kesäkurpitsat ovat paitsi erittäin maukkaita, myös erittäin nopeita valmistaa.

Kesällä ne ovat ihanteellinen vaihtoehto voileiville ja muille leivonnaisia sisältäville välipaloille.Voit vapaasti kokeilla ja lisätä muita ainesosia oman makusi mukaan.

Lihaherkkujen ystävät nauttivat varmasti versiosta, jossa on pekonia, kinkkua tai kanaa.

Jos taas pidät kasvisruokaherkuista, tartu rohkeasti tomaatteihin, paprikoihin tai muihin kesävihanneksiin.Mahdollisuudet ovat loputtomat!

Me tarvitsemme:

2 kesäkurpitsaa.

kuivattua valkosipulia.

suola.

1 tl jauhettua paprikaa.

2 rkl kasviöljyä.

150 g juustoraastetta.

2 valkosipulinkynttä.

suolaa maun mukaan.

persilja.

Tilli.

1-2 rkl majoneesia.

Valinnainen:

Hapanimelää.

Kinkku.

Pekonia.

erilaisia juustoja.

tomaatit.

Menettelytapa:

Leikkaa kesäkurpitsan pää irti ja kuori. Leikkaa noin 1,5 cm paksuiksi pyöryköiksi.

Laita viipaloidut kesäkurpitsat kulhoon ja mausta paprikalla.

Mausta suolalla ja ripottele päälle valkosipulia.Kaada joukkoon öljy ja sekoita huolellisesti käsin.

Kaada erilliseen kulhoon kaada juustoraaste.

Lisää puristettu valkosipuli.Lisää seuraavaksi majoneesi.Mausta suolalla.

Lisää lopuksi hienonnettua persiljaa ja tilliä.Sekoita kaikki hyvin yhteen.

Aseta kesäkurpitsapyörykät leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Aseta leivinpelti 180 °C:een esilämmitettyyn uuniin.Paista 10-15 minuuttia.

Kun aika on kulunut, levitä juustoseos pyöreiden päälle.

Laita takaisin uuniin.

Paista 180 °C:ssa , kunnes juusto on sulanut.

Voidaan tarjoilla.

Toivotamme teille hyvää makua!

Video-ohjeet.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit