KotiRuokaJos haluat tehdä täydellisen HOT-keiton, noudata tätä reseptiä: et tee toista!

Jos haluat tehdä täydellisen HOT-keiton, noudata tätä reseptiä: et tee toista!

Valmista kotona yksinkertainen ja herkullinen terävähappoinen keitto , joka kutkuttaa makuaistisi.

Pääset maistamaan aasialaisia ravintoloita mukavasti kotikeittiössäsi.

Herkullinen resepti parhaaseen kotitekoiseen mausteiseen hapanimeläkeittoon LJUKin youtube-kanavalta.

Miksi mausteinen hapankeitto on suosittua?

Mausteisen suolainen keitto on saavuttanut suosiota maailmalla, ja se johtuu pääasiassa sen mausta.Mausteisen hapankeiton maku on ainutlaatuinen ja monimutkainen.

Etikasta tai sitruunamehusta peräisin olevan happamuuden, chilistä peräisin olevan mausteisuuden ja liemestä peräisin olevan suolaisuuden yhdistelmä luo makuprofiilin, joka on samanaikaisesti virkistävä, virkistävä ja tyydyttävä.

Tämä makuyhdistelmä on miellyttävä eri kulttuureista ja eri makuihin kuuluville ihmisille.

Tämä keitto on myös erittäin monipuolinen, sitä voi valmistaa monista eri aineksista.Voit valmistaa sitä erilaisista lihoista, kalasta, tofusta, vihanneksista ja liemistä.

Näin voit sovittaa keiton erilaisiin makuihin ja mieltymyksiin.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä, tällä keitolla on myös kulttuurinen merkitys.Kuumahapolla keitolla on rikas historia ja perinne monissa kulttuureissa.Esimerkiksi Kiinassa se on ollut olemassa vuosisatoja, ja sitä pidetään hyvän onnen ja vaurauden symbolina.Thaimaassa kuuma ja hapan keitto on suosittua katuruokaa, ja sitä tarjoillaan usein alkupalana.

Hapan keittoa varten tarvitsemme:

2 kananrintaa.

1 suuri sipuli.

2 rkl kasviöljyä.

inkivääri.

2 rkl maustepippuria.

3 valkosipulinkynttä.

180 g tomaattipyreetä.

1 rkl suolaa.

80 ml tummaa soijakastiketta.

sienet.

vihannessekoitus.

2 rkl etikkaa.

2 rkl chilikastiketta.

1 muna.

perunatärkkelystä.

Menettely:

Kaada vettä kattilaan. Lisää maustepippuri, valkosipuli ja kuorittu sipuli.

Lisää seuraavaksi kananrinnat, kuorittu inkivääri ja lisää suola.

Anna sen kypsyä puolitoista tuntia.

Kun aika on kulunut, poista sipulit, rinnat ja inkivääri keitosta.

Siivilöi liemi siivilöi kulhoon.

Kaada kattilaan kaada öljy ja lisää vihannessekoitus.

Kuullota , lisää viipaloidut sienet ja sekoita.

Lisää soijakastike, tomaattipyree ja sekoita sekoittaen.

Kuullota seosta paista. Lisää sitten chilikastike ja kaada liemi joukkoon.

Kypsennä kananrinta revi ja lisää keittoon.

Lisää keitetty kuutioitu inkivääri.Kaada sitten etikkaa keittoon ja sekoita.

Vatkaa muna haarukalla lautasella ja lisää se vähitellen keittoon jatkuvasti sekoittaen.

Sekoita tärkkelys ja vesi lautasella sekoita.

Sakeuta keitto tärkkelysseoksella.

Voimme tarjoilla.

Toivotamme teille hyvää makua!

Video-ohjeet.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit