KotiRuokaPäällystetty kesäkurpitsa smetalla, tomaateilla ja juustolla: Pidämme siitä sata kertaa paremmin kuin...

Päällystetty kesäkurpitsa smetalla, tomaateilla ja juustolla: Pidämme siitä sata kertaa paremmin kuin pizzasta!

Kokeile ei-perinteisten leivottujen kurpitsaviipaleiden reseptiä koristeluun, niin et varmasti tule pettymään.

Yksinkertaisuuden ja valmistusnopeuden ansiosta valmistamme säännöllisesti tätä herkullista lihatonta ruokaa kotona.

Seuraa YouTube-kanavan Кулинарная студия Анастасии Завяловой ohjeita.

Kevyt ja terveellinen vaihtoehto pizzalle

Etsitkö maukasta ja terveellisempää vaihtoehtoa perinteiselle pizzalle? Päällystetyt kesäkurpitsaviipaleet ovat loistava ratkaisu!

Ne valmistuvat nopeasti, täynnä ravinteita ja voit muokata niitä oman maun mukaan.

Niiden perusta on tavallinen kesäkurpitsa – suosittu kesäinen vähäkalorinen vihannes.

Sen lisäksi, että se on erittäin maukasta, se sisältää myös runsaasti kuitua , joka tukee ruoansulatusta ja antaa kylläisyyden tunteen.

Se sisältää myös monia vitamiineja ja kivennäisaineita , jotka ovat tärkeitä terveydelle.

Voit peittää kesäkurpitsaviipaleet erilaisilla juustotyypeillä , kasviksilla ja muilla ainesosilla makusi mukaan.

Päällystetyille kesäkurpitsaviipaleille tarvitsemme:

2 isompaa kesäkurpitsaa.

suolaa

jauhettua mustapippuria.

3 munaa.

1/2 tl suolaa.

1 rkl maissitärkkelystä.

1/2 tl kuivattua basilikaa.

1/2 tl jauhettua pippuria.

2 ruokalusikallista smetanaa.

1 kuppi tavallisia jauhoja.

kasviöljy.

150 g juustoa.

1-2 tomaattia.

1 valkosipulinkynsi.

Sisustus:.

Tuoreet hienonnetut yrtit.

Toimenpide:

Pese vihannekset huolellisesti ja anna valua. Tee viiltoja kesäkurpitsaan haarukalla ja leikkaa reunat pois.

Ristikkäin leikkaa viipaleiksi. Kesäkurpitsaviipaleisiin teemme leikkauksia veitsellä..

Laita sitten viipaleet erilliseen kulhoon. Suola, mausta ja sekoita käsin.

Anna sen seistä 10 minuuttia tällä tavalla, minkä ansiosta se pääsee eroon ylimääräisestä vedestä.

Valmistamme pinnoitteen ainekset:

Riko munat erilliseen kulhoon. Lisää suola, tärkkelys, mustapippuri ja jauhettu pippuri.

Lisää lopuksi kerma ja sekoita hyvin haarukalla..

Kaada jauhot erilliselle lautaselle ja voimme aloittaa pinnoittamisen.

Peitä kesäkurpitsaviipaleet ensin jauhoissa ja sitten munaseoksessa.

Vuoraa vuoka leivinpaperilla ja voitele öljyllä.

Aseta kesäkurpitsat paperille riittävän väliajoin.

Laita pelti uuniin, joka on esilämmitetty 180°C.

Paista noin 20-25 minuuttia..

Sillä välin valmistelemme koristeluun loput ainekset: leikkaa juusto ja tomaatti kuutioiksi.

Laita valkosipuli tomaattiin ja sekoita.Kun aika on kulunut, kerrosta juusto ja tomaatti kesäkurpitsaviipaleille.

Laita se takaisin uuniin ja paista vielä 5 minuuttia..

Voimme palvella.

Toivotamme hyvää ruokahalua!

Opetusvideo:.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit