KotiRuokaEn enää edes harkitse hapankermataikinan tekemistä, koska minulla on uskomattoman yksinkertainen resepti...

En enää edes harkitse hapankermataikinan tekemistä, koska minulla on uskomattoman yksinkertainen resepti ja se on PARAS RATKAISU!

Herkullinen smetanataikina, jota tulet varmasti rakastamaan.

Kokeile rohkeasti 1 isompaa strudelia tai pieniä strudeleita (sain tästä määrästä 9 pientä strudelia).

Taikina on helppoa ja erittäin maukasta.

Me tarvitsemme:

200 g tavallisia jauhoja.

200 g puolikarkeaa jauhoa.

125 g Heraa.

200 g smetanaa.

Täyte (valinnainen):.

Omenat kanelisokeri vähän leivänmuruja.

Unikonsiemeniä ja sokeria.

Omenat ja sokeri.

Raejuustoa, sokeria ja rusinoita.

Jauhetut pähkinät.

Lektio.

Nutella.

Hierotaan.

Muna.

Ripottelu:.

Sokeria.

Menettely.

Valmista yksinkertainen taikina:

Siivilöi jauhot.

Sekoita jauhot, riista ja smetana keskenään.

Työstä tasaiseksi taikinaksi joka ei tartu kiinni.

Jaa kahteen osaan.

Kauli kukin suorakaiteen muotoiseksi.

Täytä suorakulmio perinteisen rullan tavoin.

Mitä tulee täytteeseen, voit valita haluamasi maun.

Tykkään vähän korppujauhoja, omenaraastetta, kanelisokeria.

Kääri ja laita leivinpaperille nivelen kanssa.

Voitele leivinpelti etukäteen tai vuoraa se leivinpaperilla.

Sivele munapesulla.

Paista esilämmitetyssä uunissa 180 ° C:ssa vaaleaksi.

Toivotamme teille hyvää makua! :-).

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit