KotiRuokaKäytän edelleen sosialistisessa kahvilassa oppimaani vinkkiä paistetun juuston käärimiseen verenvuodon estämiseksi, ja...

Käytän edelleen sosialistisessa kahvilassa oppimaani vinkkiä paistetun juuston käärimiseen verenvuodon estämiseksi, ja se saa juuston maistumaan vieläkin paremmalta!

Haluaisin jakaa hienon tempun juuston käärimiseen, jotta se ei vuoda paistamisen aikana.

Aluksi haluaisin huomauttaa, että käytän tavallista tiiliä, ei erikoisjuustoja , vain tavallista tiiliä ja tätä prosessia.

Olen todistanut sen jo vuosia ja olen erittäin iloinen, jos se auttaa sinuakin.

Se ei ole tiedettä, sinun tarvitsee vain jättää jauhot pois.

Tarvitsemme:

Tiilijuusto (mitä korkeampi rasvapitoisuus, sitä parempi).

korppujauhoja.

muna.

Suolaa maun mukaan.

Jos et voi kuvitella pinnoittamista ilman jauhoja, käytä puolikarkeaa, ei sileää.

Toimenpide:

Hyvin jäähtynyt juusto (laita se vapaasti pakastimeen muutamaksi minuutiksi).

Sitten käärimme sen klassisesti.

Käärimme muna, korppujauhot, muna ja korppujauhot näin.

Kasta öljyyn ja paista tavalliseen tapaan.se toimi minulle loistavasti.

Minulla on se ruokalassa ennen vuotta 1989 ja harjoittelen sitä edelleen.:-).

Lisää temppuja

Lisää 1 ruokalusikallinen etikkaa veteen, jossa keität riisin – riisi pysyy valkoisena ja löysänä..

Ripaus ennen kypsennyksen loppua lisättyä suolaa antaa juomalle ainutlaatuisen aromin ja maun.

Kun liotamme papuja, liotamme ne aina kivennäisveteen – pavut kypsyvät paljon aikaisemmin.

Jos lisäät vähän maitoa smetaaniin , se ei juokse kastikkeessa.

2 sokerikuutiota pieneen määrään etikkaa liuotettuna korvaa valkoviini kastikkeessa..

Jos tomaattipyree on kohonnut ja haluat suojata sitä homeelta, ripottele pinnalle sinappijauhetta..

Punajuuri älä keitä vedessä, vaan paista kuoressa foliossa.

Punajuuri on terveellisin tällä hoidolla.

Laita muutama amarantinlehti purkkeihin marinoitujen kurkkujen kanssa – kurkut maistuvat paremmalta ja pysyvät rapeina.

Voit helposti korvata majoneesin smetalla johon sekoitat 1 kovaksi keitetyn munankeltuaisen ja teelusikallisen sinappia.

Voimme estää rasvan palamisen ja haisemisen tavallisen porkkanan avulla.Laita rasvaan 3-4 kierrosta.

Liha on hyvää ennen käärimistä ripele sitruunamehua.

Liha pehmenee, maistuu paremmalta ja myös paistamisen haju poistuu.

Erinomainen taistelija hajua vastaan ​​paistamisen aikana on myös temppu kolmoiskäärettä valmistettaessa.

lisää maitoa, muutama tippa sitruunaa ja myös olutta munaan.

Lihassa on vähemmän kolesterolia, joten et haista tyypillistä hajua paistaessasi.

Liota fileet kivennäisvedessä ennen paistamista.

Kala sulaa paljon nopeammin (sulatusaika lyhenee jopa puoleen) ja on vielä pehmeämpää ja maukkaampaa.Käytän sitä paistettujen fileiden ja paistettujen fileiden valmistukseen.

Lisään myös kivennäisvettä taikinaan pihvien päällystämiseen, pannukakkuihin, ja kun liotan papuja, kastan ne aina kivennäisveteen – pavut kypsyvät paljon aikaisemmin.

Jos haluat todella parasta paistettua filettä, lisää korppujauhojen joukkoon jauhettuja pähkinöitä päällystettä varten.

Jos haluat todella parasta paistettua filettä, lisää korppujauhojen joukkoon jauhettuja pähkinöitä päällystettä varten.

Juusto ei lopu – pohja on juusto, jonka rasvapitoisuus on korkeampi – vähintään 30 % Laita juusto pakastimeen 10 minuutiksi pakastimeen ennen käärimisen aloittamista.Käärimisen jälkeen on suositeltavaa laittaa se jääkaappiin vielä muutamaksi minuutiksi.

Noudata käärimisen yhteydessä seuraavaa vaihetta: kääri juusto kahdesti – näin varmistat, ettei se vuoda.

Jotta kana olisi kultainen kuori , voitele sitä tummalla oluella paistamisen aikana – se antaa myös hyvän maun.

Haluatko pörröisiä pannukakkuja ? Lisää kuohuvaa mineraalia tai vähän rommia taikinaan.

Jotta saadaan täydellisesti vaahdotettu lumi , munanvalkuaisten on oltava hyvin jäähdytettyjä.

Munankeltuaisten kohdalla tilanne on päinvastainen – huoneenlämpö sopii niille.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit