KotiRuokaKrakovan valkosuklaa-aprikoosikakku: höyhenenkevyt taikina, jonka kaadat vain leivinpaperille ja päällystät hedelmillä!

Krakovan valkosuklaa-aprikoosikakku: höyhenenkevyt taikina, jonka kaadat vain leivinpaperille ja päällystät hedelmillä!

Teimme tätä valkosuklaa-aprikoosikakkua säännöllisesti isoäitini luona Puolassa ja sieltä toin tämän reseptin.

Se on todella herkullista ja hyvin, hyvin hienovaraista.

Lisäksi tämä kakku on myös hyvin yksinkertainen ja nopea valmistaa, jopa aloitteleva kokki, jolla ei ole kokemusta, voi hoitaa sen , kuten gotujmy raportoi.

Tarvitaan:

250 g aprikooseja.

200 g vehnäjauhoja, tavallisia.

50 g kr.sokeria.

100 g valkoista suklaata.

100 g voita.

3 munaa.

ripaus suolaa.

1 tl leivinjauhetta.

2 rkl aprikoosihilloa.

Ripottelua varten (valinnainen):.

Jauhettu sokeri.

Kookosraaste.

Menettely:

Taikinan valmistaminen alkaa sulattamalla voi valkosuklaan kanssa.

Voimme sulattaa sen mikroaaltouunissa tai vesihauteessa.

Anna suklaaseoksen jäähtyä.

Lisää sokeri, ripaus suolaa ja munat tähän seokseen.

Sekoita hyvin, lisää vähitellen leivinjauheeseen sekoitetut jauhot.Sekoita taikina huolellisesti.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Pese aprikoosit, taputtele kuivaksi ja leikkaa neljään osaan.

Vuoraa 20×30 cm:n vuoka leivinpaperilla.

Kaada taikina leivinpellille.Aseta päälle aprikoosit.

Paista kakkua 30-35 minuuttia.

Toivotamme hyvää makua! :-).

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit