KotiRuokaHerkullinen kotitekoisen valkosipulin ja paprikan levite on parasta koskaan paahtoleipää varten!

Herkullinen kotitekoisen valkosipulin ja paprikan levite on parasta koskaan paahtoleipää varten!

Kasvatan paprikaa joka vuosi, mutta tuoreet eivät ole täällä kovin suosittuja.

Teen lechoa ja siitä upeimman kotitekoisen levitteen.

Se on lyömätön paahtoleivän päällä, mutta myös kastikkeet maistuvat hyvältä, ja laitan sitä myös pastan päälle.

Tarvitsemme:

2 kg pippuria.

150 g tomaattipyreetä (mieluiten kotitekoista) – voimme käyttää myös kuorittuja tomaatteja.

5 valkosipulinkynttä.

100 ml etikkaa.

4 kuumaa paprikaa (tai riippuen kuinka mausteisen haluat levitteen olevan).

2-3 teelusikallista suolaa.

50 g kidesokeria.

Toimenpide:

Pese paprika.

Poista varret ja ytimet.

Puhdista valkosipuli.

Kuten paprikat, valmistamme myös kuumat paprikat.

Jauha nyt kaikki ainekset lihamyllyssä.

Lisää suola, sokeri ja paine.

Lisää etikka.

Sekoita huolellisesti.

Lado levite kerroksittain puhtaisiin purkkeihin.

Suljemme tiukasti.

Steriloimme 85 asteen lämpötilassa 25 minuuttia.

Anna sen sitten jäähtyä.

Säilytä viileässä, pimeässä paikassa.

Levitettä voi kestää kokonaisen vuoden, eli kunhan ei syö sitä siihen asti (se tapahtuu aina täällä :-D).

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit