KotiRuokaLeikkaan kaalin pois, lisään suolaa ja käärin sen folioon: Anteeksi, etten tuntenut...

Leikkaan kaalin pois, lisään suolaa ja käärin sen folioon: Anteeksi, etten tuntenut tätä reseptiä aiemmin!

Tykkäätkö syödä täytettyä kaalia?.

Jos näin on, pidät varmasti resepti herkkukaali- ja liharuokareseptistä pääraaka-aineena.

Se on ravitsevaa ja erittäin maukasta.

Smakosze-portaali on paljastanut reseptin, jota varmasti arvostat.

Leikkaa vain kaalin palat irti kaalista ja ruokalaji on pian valmis.

Täydellinen idea siitä, miten kaali valmistetaan

Täytetty kaali on suosittu ruokalaji.

Mehevää lihaa ja riisiä kaalinlehtiin käärittynä aromaattisella kastikkeella on erittäin maukasta.

Tässä reseptissä kaali ja jauheliha valmistetaan kuitenkin hieman eri tavalla..

Leikkaa kaali irti päästä, suolaa se, kääri se ruokakelmuun ja tuloksena on maukas illallinen.

Miten valmistetaan täytettyä kaalia?

Ainekset:

Kaali.

500 g jauhettua sianlihaa.

1 sipuli.

2 valkosipulinkynttä.

100 g riisiä.

100 g suolaa.

mustapippuria.

Menettely.

Laita kaali kulhoon, leikkaa pää pois ja täytä suolalla.

Kääri kaali folioon ja laita mikroaaltouuniin 15 minuutiksi.

Tämän ajan kuluttua poista folio ja suolakerros kaalin ulkopuolelta.

Poista lehdet ja laita ne uuniin.

Pilko nyt valkosipuli ja sipuli.

Lisää tämä kulhoon jauhelihan kanssa..

Laita joukkoon riisi ja lisää mausteet.Sekoita kaikki huolellisesti.

Laita liha kulhoon kaalinlehtien kanssa.

Peitä liha lehdillä ja lisää sitten lihakerros uudelleen.

Peitetään uudelleen kaalinlehdillä.

Viimeisen kerroksen tulisi olla kaalinlehtiä..

Ruoka koostuu useista kerroksista kaalia ja jauhelihaa..

Sivele lautasen päällinen öljyllä ja peitä alumiinifoliolla..

Aseta kuumuudenkestävä astia uuniin esilämmitetään 180 asteeseen 60 minuutiksi.

Tämän ajan kuluttua kaali on valmis tarjoiltavaksi.

Leikataan kuin kakku.

Hyvää ruokahalua!

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit