KotiRuokaNämä ovat POACHERIES, jotka toin Italiasta, ja ne ovat niin hyviä ja...

Nämä ovat POACHERIES, jotka toin Italiasta, ja ne ovat niin hyviä ja nopeita, että niitä voisi jopa myydä!

Tarjoamme sinulle reseptin yhdelle helpoimmista ja samalla herkullisimmista jälkiruoista, jossa yhdistyvät mansikoiden ja kerman ainutlaatuinen maku.

Jos kaipaat jälkiruokaa, joka on helppo valmistaa, nopea ja edullinen, meillä on etsimäsi resepti.

Yksinkertainen resepti kermaiseen jälkiruokaan purkissa youtube-kanavalta eliDeli.

Tarve: Kokeile, miten voitte tehdä ruokaa, joka on sopiva, mutta ei ole vielä valmis:

1 kg mansikoita.

600 g kermavaahtoa.

120 g raakasokeria.

1 rkl vaniljauutetta.

Kuorrutusta varten:.

1 kupillinen vettä.

1/2 kupillista rakeista sokeria.

3 ruokalusikallista maissitärkkelystä.

1/2 sitruunan mehu.

Punainen väriaine.

1 rkl mansikkagelatiinia (7 g).

Menettelytapa:

Laita kerma aluksi pakastimeen 15-20 minuutiksi.

Pese mansikat, poista varret ja leikkaa haluamallasi tavalla.

Sekoita sokeri sekoita tehosekoittimessa.

Ota kerma pakastimesta ja kaada kulhoon.

Vatkaa sekoittimella.Lisää hetken kuluttua sokeri, vaniljauute ja vatkaa paksuksi kermaksi.

Taita kerma leivontapussiin.

Lisää sokeri vesisäiliöön ja sekoita.

Lisää seuraavaksi tärkkelys ja sekoita, kunnes ainekset ovat yhdistyneet.

Lisää sitruunamehu, tippa punaista elintarvikeväriä ja sekoita.

Kaada seos kattilaan sekoittaen keskilämmöllä.

Kun seos on kuumaa , lisää liivate ja sekoita.

Keitä vielä kaksi minuuttia sekoittaen, kunnes seos sakenee.

Pinoa mansikat lasin pohjalle.

Lisää kerros hyytelöä ja kermaa.

Toista prosessi lasin yläreunaan asti.

Viimeinen kerros on kermavaahtoa.

Kasta lopuksi kokonainen mansikka hyytelöön ja koristele jälkiruoan päällinen.

Jälkiruoka säilyy jääkaapissa 5-7 päivää.

Voimme tarjoilla.

Toivotamme teille hyvää makua!

Video-ohjeet.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit