KotiRuokaParas KESÄINEN alkupala, jota olen koskaan syönyt, on nämä tomaatit, jotka katoavat...

Paras KESÄINEN alkupala, jota olen koskaan syönyt, on nämä tomaatit, jotka katoavat pöydästä ensimmäisenä!

Täydellinen ja vastustamattoman maukas välipala, jonka valmistat salamannopeasti ja yllätät vieraasi.

Et ikinä uskoisi, kuinka herkullisen ruokalajin voi loihtia vain muutamalla yksinkertaisella ainesosalla.

Nopea ja helppo resepti upeaan alkuruokaan youtube-kanavalta Meister des Geschmackes.

Kesäinen vaihtoehto voileiville

Käytä vain tavallisia tomaatteja ruokapohjana klassisen leivonnaisen sijaan.

Reseptimme herkullisen lisukkeen ansiosta saat täydellisen kesäisen alkupalan tai kevyen illallisen.

Voit parantaa paneroituja tomaatteja oman maun mukaisilla ainesosilla, lempimausteillasi tai -yrtteilläsi.

Suosittelemme käyttämään kotitekoisia tomaatteja, joiden maku on täyteläisempi, täyteläisempi verrattuna kaupasta ostettuihin.

Voit myös expirement erilaisilla juustoilla ja käyttää kevyttä kotitekoista kermaviili kastiketta tai valkoista jogurttia majoneesin sijasta.

Koristeellisia tomaatteja varten tarvitsemme:

4 munaa.

2-3 suurta tomaattia.

Suola.

jauhettua mustapippuria.

5 valkosipulinkynttä.

3 rkl majoneesia.

50 g parmesaanijuustoa.

Valinnainen:.

Mausteet maun mukaan.

Yrtit maun mukaan.

Erilaisia juustoja.

Hapan kerma.

Sitruunamehu.

Menettelytapa:

Kaada vettä kattilaan ja laita se liedelle ja kiehauta vesi.

Laita kananmunat ja keitä 9 minuuttia – keitä ne kovaa.

Pese tomaatit huolellisesti ja poista varret ja leikkaa 1 cm paksuisiksi viipaleiksi.

Aseta tomaattiviipaleet lautaselle.Mausta suolalla ja pippurilla.

Murskaa ja hienonna kuoritut valkosipulinkynnet .

Ripottele valkosipulia tomaattiviipaleiden päälle.

Kuori keitetyt ja jäähtyneet kananmunat ja leikkaa ne viipalointikoneella kuutioiksi.

Kulhoon, jossa on kananmuna lisää majoneesi.

Sekoita haarukalla ja levitä seos tomaattiviipaleiden päälle.

Lisää päälle raastettua parmesaanijuustoa.Lopuksi koristele persiljalla.

Voidaan tarjoilla.

Toivotamme teille hyvää makua!

Video-ohjeet.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit