KotiRuokaPilko kaali ja lisää kaksi munaa: Tämä resepti on ihme, se maistuu...

Pilko kaali ja lisää kaksi munaa: Tämä resepti on ihme, se maistuu unelmalta!

On vaikea löytää yksinkertaisempaa reseptiä nopeaan ja terveelliseen välipalaan.

Smakosze-portaalin kaaliherkku on ihanteellinen ruokavalioratkaisu, joka on kylläinen ja samalla helppo valmistaa.

Dieettinen ja herkullinen kaalilounas

Kaaliherkku – joskus myös pieninä pannukakkuina – on erinomainen vaihtoehto perunaversiolle..

Se sisältää vähemmän tärkkelystä ja sisältää enemmän proteiinia.

On tiedetty jo pitkään, että kaali on paras liittolainen vähentävässä ruokavaliossa..

Tämä herkku voidaan valmistaa monin tavoin..

Voit käsitellä sitä kuin munakas tai jopa pizza.

Reseptimme mukaan voit valmistaa suuren pannulla paistetun pannukakun munakkaan tapaan.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että tämän saman reseptin mukaan voi valmistaa myös pieniä pannukakkuja jogurtin tai kerman kera.

Terveyspommi

Kaali kätkee todellisen aarteen terveydellemme. Se on täynnä vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja , joilla on myönteinen vaikutus koko kehoomme.

Säännöllinen kaalin nauttiminen vahvistaa immuunijärjestelmää, tukee sydämen ja verisuonten terveyttä, parantaa ruoansulatusta ja auttaa ehkäisemään erilaisia ​​sairauksia, mukaan lukien eräät syövät.

Lisäksi kaali on erinomainen kuidun lähde , joka säätelee verensokeria, tukee suoliston terveyttä ja auttaa painonpudotuksessa.Se sisältää myös runsaasti C-vitamiinia, joka on tärkeä kollageenin muodostumiselle ja vastustuskyvyn vahvistamiselle.

Muita tärkeitä kaalin ravintoaineita ovat vitamiinit ryhmän B, K-vitamiini, rauta, kalsium ja kalium.

Runsaan koostumuksensa ansiosta kaali on monipuolinen kasvis, joka voidaan sisällyttää moniin ruokiin ja valmistaa eri tavoin.

Kaaliherkun valmistamiseksi tarvitsemme:

1/2 pientä kaalin päätä.

2 munaa.

2 ruokalusikallista tavallisia jauhoja.

1 rkl kuminaa.

suolaa

jauhettua mustapippuria.

voita tai kasviöljyä paistamiseen.

Toimenpide:

Pikkaamme kaalin hienoksi – pienemmät viipaleet sopivat paremmin pieniin pannukakkuihin.

Lisää hienonnettu kaali kulhoon ja murskaa se sormillasi.

Lisää munat ja sekoita huolellisesti. Lisäämme seokseen suolaa ja pippuria.

Sekoita ja ripottele päälle kuminaa ja seosta sekoita uudelleen..

Kuumenna öljy pannulla. Lisää seos, muotoile pihvi ja paista kullanruskeaksi molemmilta puolilta..

Siinä tapauksessa jos valmistamme yhden ison pannukakun, autamme itseämme lautasella – peitä pannu, käännä ja käännä pannukakku pois.

Voimme palvella.

Toivotamme hyvää ruokahalua!

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit