KotiRuokaResepti erittäin rapeaan kuorileipään, joka on herkullista ja uskomattoman helppo tehdä!

Resepti erittäin rapeaan kuorileipään, joka on herkullista ja uskomattoman helppo tehdä!

Tässä reseptissä opit valmistamaan päivittäistä leipää isoäitiemme reseptin mukaan.

Voit valmistaa tämän rapean leivän ilman turhia komplikaatioita ja helposti saatavilla olevista ainesosista.

Helppo ja nopea resepti pehmeää kotitekoista leipää YouTube-kanavalta Pieczywo z Klasą.

Nopeasti kohoava leipä

Haluatko nauttia tuoreen kotitekoisen leivän tuoksusta, mutta ei ole aikaa odottaa pitkään taikinan kohoamista? Meillä on sinulle ratkaisu!

Tässä artikkelissa esittelemme sinulle yksinkertaisen ja nopean kotitekoisen leivän reseptin, jota kaikki voivat käsitellä.

Opit tekemään herkullista leipää jopa ilman pitkää odotusta.

Yksinkertaiseen leipää varten tarvitsemme:

270 ml haaleaa vettä.

10 ml kasviöljyä.

6 g kuivahiivaa.

9 g suolaa.

50 g täysjyväjauhoja (tai tavallisia jauhoja).

400 g tavallisia jauhoja.

Toimenpide:

Kaada haalea vesi kulhoon, lisää öljy ja ripottele päälle hiiva.

Lisää seuraavaksi suola ja sekoita hyvin lastalla.

Kaada jauhot seokseen ja sekoita.

Tämän jälkeen vaivaa taikina käsin..

Sitten siirrämme taikinan pöydälle ja vaivaamme muutaman minuutin, kunnes saamme tasaisen taikinan.Muokkaamme pallon..

Vele kulho öljyllä ja laita taikinaan. Hieromme myös taikinan yläosan öljyllä.

Peitä kelmulla ja pyyhkeellä ja jätä lämpimään paikkaan 60-90 minuutiksi..

Leipämuotti (21 x 11,5 x 7,5 cm) voitele voilla.

Kohonnut taikina ripottele jauhoilla ja nosta pöytään.

Levitämme taikinaa käsillämme ja taivutamme kaikki päät sisäänpäin (katso video).

Muotoile pallo, peitä pyyhkeellä ja anna levätä 10-15 minuuttia..

Kun aika on kulunut ripottele taikinaan jauhoja ja käännä se..

Taikina venytä sormin ja taita (katso video).Sitten paina ja rullaa taikina varovasti.

Joka kerta kun rullaat painamme varovasti taikinan reunaa (katso video).Taikinan päät ja pohja nipistys..

Ripottele taikinaan jauhoja ja leikkaa terävällä veitsellä..

Sitten laitamme taikinan muottiin ja paina se varovasti alas.

Peitä liinalla, jätä lämpimään paikkaan 40-60 minuutiksi ja esilämmitä uuni 250°C..

Kun aika on kulunut, laita muotti ja taikina uunipellille uunissa.

Aseta pieni muotti uunin pohjalle ja kaada kuumaa vettä..

Laske heti lämpötila 210°C ja paista 25-30 minuuttia..

Paistamisen puolivälissä poista astia vedellä.

Voimme palvella.

Toivotamme hyvää ruokahalua!

Opetusvideo:.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Perunasta ja sipulista tehdyt SEDLIACKE-pihvit maistuvat meille lihaa paremmin: en tee edes lisuketta, ne syödään aina täysin sellaisenaan!

Valmista alkuperäinen ruokalaji kotona perunoista, sipuleista, juustosta ja muutamista muista yksinkertaisista aineksista ja hämmästyt.Ainutlaatuinen ruokalaji, jossa et edes muista lihaa.Upea resepti pehmeille kasvislihapulloille YouTube-kanavalta...

Ehkä jääkaappisi syö paljon rahaa.Kokeile setelitemppua

Jääkaappi on olennainen osa jokaista kotitaloutta, mutta kaikki eivät osaa hoitaa sitä kunnolla.Toistuva oven avaaminen ja sulkeminen voi aiheuttaa ajan mittaan vaurioita, jotka...

Haiseeko jääkaappisi? Laita tämä asia sinne yöksi

Jääkaappi on korvaamaton apu jokaisessa kodissa.Ilman sitä emme voi kuvitella säilyttävämme elintarvikkeita, jotka sen ansiosta pysyvät tuoreina ja turvallisina kulutukseen pitkään.Mutta hyödyllisyydestään huolimatta...

Onko sinulla pesuallas tukossa? Kokeile astianpesukonetablettitemppua

Tukkeutunut pesuallas voi olla iso häiriö, joka häiritsee keittiön normaalia toimintaa.Ennen kuin päätät soittaa putkimiehelle, kannattaa kokeilla joitain todistettuja kotimenetelmiä, jotka voivat säästää...

Viimeaikaiset kommentit