KotiRuokaSankarillisinta mukeissa on se, että leivon niitä joka viikko! Lusikoin vain taikinan...

Sankarillisinta mukeissa on se, että leivon niitä joka viikko! Lusikoin vain taikinan ja hillon päälle ja paistoin!

Tämä on siis fantastinen kakku, joka maistuu muistuttaa muraalisia hapankakkuja.

Tämä resepti on todella erittäin palkitseva, koska se on nopea, helppo ja maistuu todella hyvältä kaikille.

Jos etsit hyvää jälkiruokareseptiä kahvin seuraksi, suosittelen lämpimästi.

Mä leivon sitä aina kun jääkaapissa on raejuustoa ja hilloa.

Tarvitsen:

2 kuppia hl. 2 – 2 kuppia jauhoja.

1 kuppi kr.sokeria.

1 kuppi maitoa.

1/2 kupillista öljyä.

2 munaa.

1 leivinjauhe.

TÄYTE:.

2 juustomassaa.

1 kuppi sokeria.

1 vaniljasokeri.

1 vaniljavanukas (jauhe).

2 munaa.

1/2 kupillista maitoa.

Ripottelua varten:.

Sokeripulveri.

Menettely:

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi taikinaa varten.

Lisää vähitellen öljy ja maito.

Sekoita lopuksi leivinjauheeseen sekoitetut siivilöidyt jauhot.

Kaada puolet taikinasta leivinpaperille ja kerrosta juustokakkutäytettä.

Annostele lusikalla.

Otsikko.

Vatkaa tuorejuusto, sokeri ja munat tasaiseksi.

Minulla on tapana lisätä täytteeseen yksi vaniljakastikejauhe, mutta voit jatkaa ilman sitä.

Kerrotaan lusikalla hilloa – muhennos muhennoksen vieressä.

Kaada sitten toinen puolikas taikinasta.

Paista kakku esilämmitetyssä uunissa.

Paistolämpötila on 180 astetta ja tarkista kakku lopuksi hammastikulla.

Kun leivon isommalla pellillä, teen vain yhden kerroksen taikinaa , jonka päälle kerrostan vuorotellen juustokakkutäytettä ja hilloa.

Tällainen kakku on matalampi ja paistuu lyhyemmäksi.

Toivotamme teille hyvää makua! :-).

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit