KotiRuokaSuosikki NESCAFÉ-vaahtojälkiruokamme: tämä on paras kahvijälkiruoka, jota olet koskaan syönyt - se...

Suosikki NESCAFÉ-vaahtojälkiruokamme: tämä on paras kahvijälkiruoka, jota olet koskaan syönyt – se ei vaadi jauhoja, munia tai uunia!

Fantastinen, vaivaton resepti kuohkeaan kahvikakkuun, jota sinä ja koko perhe rakastatte.

Hienovaraisen eleganssin ja vastustamattoman maun ruumiillistuma.

Herkullisen herkullisen kakun resepti youtube-kanavalta Kulinarischer Endecker.

Me tarvitsemme:

200 g keksejä.

80 g voita.

100 g valkoista suklaata.

80 ml kermavaahtoa.

5 g kahvia.

400 ml kermavaahtoa.

70 g tomusokeria.

20 ml kondensoitua maitoa.

3 g liivatetta.

60 ml mantelimaitoa.

60 ml vettä.

2 rkl kondensoitua maitoa.

100 g suklaata.

manteleita.

Menettelytapa:

Riko keksit ja jauha ne jauheeksi tehosekoittimessa .

Siivilöi jauhetut keksit kulhoon ja kaada joukkoon sulatettu voi.

Sekoita lastalla ja kaada keksitaikina leivinpaperilla vuorattuun kakkuvuokaan.

Tasaisesti roiskuta lasilla.

Pilko suklaa kovalla alustalla kuutioiksi.

Kaada kerma kattilaan.Lisää kahvi, suklaa ja sekoita vispilällä.

Kuumenna seosta hieman ja sekoita, kunnes suklaa sulaa.

Kaada erilliseen kulhoon kerma ja vatkaa kerma tehosekoittimella.

Lisää sokeri, kondensoitu maito ja jatka vatkaamista.

Lisää suklaakerma kermavaahtoon ja vatkaa läpi.

Kaada seos muottiin ja kohdista.Lisää liivate kulhoon kylmää vettä.

Lisää vesi, maito, kondensoitu maito ja sekoita kattilaan.

Lisää lopuksi pilkottu suklaa ja sekoita vispilällä.

Lämmitä seosta hieman ja sekoita, kunnes suklaa on sulanut.

Ota kattila pois liedeltä, lisää paisunut liivate, sekoita hyvin ja anna jäähtyä.

Poista kakku vuoasta ja poista paperi.

Peitä suklaaseoksella ja ripottele päälle hienonnettuja manteleita.

Voidaan tarjoilla.

Toivotamme teille hyvää makua!

Video-ohjeet.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit