KotiRuokaPilkoin sipulin hienoksi ja lisäsin sitruunan siihen: kaikki pudistivat päätään, nyt he...

Pilkoin sipulin hienoksi ja lisäsin sitruunan siihen: kaikki pudistivat päätään, nyt he tekevät samoin!

On vaikea kuvitella ruoanlaittoa ilman sipulia.

Sitruunan kanssa valmistettuna on herkullinen lisä moniin aterioihin.

Suosittelemme kaikille resepti suolakurkkusipuliin , joka rikastuttaa lihan, välipalojen ja salaattien makua.

Seuraa tätä smakoszen reseptiä.

Pikkelöidyt sipulit

Käytämme sipulia monissa ruokalajeissa.

Lisäämme sitä salaatteihin, jauhettuihin pihveihin, pataruokiin ja pastaruokiin.

Tämä maukas ja terveellinen vihannes antaa makua, ja on vaikea kuvitella keittiötämme ilman sitä.

Jos kuitenkin haluat parantaa ruokiesi makua , valitse tämä resepti.

Siitä saa loistavaa suolakurkkusipulia.

Se sopii hyvin lihan ja salaattien kanssa.

Sopii hyvin erilaisten herkkujen ja vartaiden kanssa..

Miten tehdä marinoituja sipuleita?

Ainesosat:

4 punasipulia.

1 valkoinen sipuli.

3 ruokalusikallista suolaa.

½ kupillista etikkaa.

150 ml vettä.

2 teelusikallista sitruunamehua.

sitruunaviipaleet.

Menettely.

Pikkelöityjen sipulien valmistaminen aloitetaan pilkkomalla ne..

Laita sipuleita purkkiin..

Leikkaa sitruuna viipaleiksi ja laita yksi viipale jokaiseen purkkiin.

Lisää punasipuli..

Lisää hienonnettu valkosipuli jokaisen astian päälle..

Kaada 100 ml etikkaa ja kaksi teelusikallista sitruunamehua jokaiseen purkkiin.

Sulje purkit.

Ravista sekoittaaksesi ainekset.

Marinoi sipulia 2 tuntia ja käytä niitä sitten aterioihin ja välipaloihin.

Pikkelöidyissä sipuleissa on hieman mausteinen ja hapan maku..

Se on maukas lisä erilaisiin ruokiin sekä välipaloihin ja jopa voileipiin.

Sitä voi lisätä tomaatteihin ja syödä leivän kanssa.

Pikkelöidyt sipulit sopivat myös paistetun ja haudutetun lihan kanssa. .

Voit lisätä sitä jogurttikastikkeisiin, kermakastikkeisiin ja salaatteihin.

Tämä relish tekee ruoasta entistäkin maukkaamman.

Hyvää ruokahalua!

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit