KotiRuokaTämä laite voi korvata kalliin mascarponen, jota ostit kaupasta; vain kymmenessä minuutissa...

Tämä laite voi korvata kalliin mascarponen, jota ostit kaupasta; vain kymmenessä minuutissa sinulla on tarpeeksi kaikkiin jälkiruokiin!

Fantastisen maukas resepti kotitekoiseen tuorejuustoon youtubesta – mascarpone, joka maistuu jopa paremmalta kuin kaupasta ostettu.

Muutamalla pennillä saat puoli kiloa herkullista kotimaista tuotetta ja lisäksi hyvälaatuista heraa, jota voit käyttää esimerkiksi taikinassa tai pannukakkuihin.

Tarjolla kotitekoista mascarponea 10 minuutissa

Käytän mascarponea monissa jälkiruoissa ja lähes kaikissa makeissa täytteissä.

Kesällä vain sekoitetaan tuoreiden hedelmien kanssa, täytetään laseihin ja on herkullinen kylmä herkku.

Päälle voi laittaa myös keksejä tai suklaalastuja.

Kotitekoisen mascarponen valmistamiseen tarvitset vain muutamia perusaineksia ja vähän aikaa.Voit lisätä lopputuotteeseen erilaisia makuja, kuten vaniljaa, kaakaota tai hedelmiä.

Kotitekoinen mascarpone on hyvin monikäyttöinen , voit käyttää sitä monissa resepteissä tiramisusta hedelmäisiin jälkiruokiin ja suolaisiin levitteisiin.

Kun valmistat sitä, tiedät tarkalleen mistä ainesosista se on tehty, ja voit olla varma, ettei se sisällä säilöntäaineita tai keinotekoisia ainesosia.

Suurin etu on se, että kotitekoisella mascarponella on selkeämpi ja luonnollisempi maku, jota voi helposti mukauttaa omien mieltymysten mukaan..

Miksi vain smetanaa ja jogurttia?

Smetana ja jogurtti sisältävät runsaasti rasvaa, joka on välttämätöntä mascarponen muodostumiselle.Molemmat ainesosat sisältävät maitohappobakteereja, jotka saavat maitoproteiinit hyytymään ja muodostamaan kermaisen aineen.

Kotitekoisen mascarponen valmistamiseen tarvitset:

400 g smetanaa (rasvapitoisuus mahdollisimman korkea 18-20 %),.

350 g jogurttia (rasvapitoisuus 10 %).

3 grammaa suolaa.

2 grammaa ruokasoodaa.

Menettely:

Sekoita jogurtti ja suola ja sekoita huolellisesti.

Sekoita joukkoon jogurttiin siivilöity sooda ja lisää sitten smetana.Sekoita huolellisesti.

Saamme yhtenäisen kerman.

Valmistele nyt puhdas kulho johon laitamme siivilän.

Vuoraa siivilä juustoliinalla ja kerrosta kerma päälle.

Taita pellava kerman päälle.Siivilöi, jotta neste valuu pois.

Aseta sivuun jääkaappiin vähintään 12 tunniksi.

Seuraavana päivänä meillä on herkullista kotitekoista mascarponea kulhossa.

Ja sinulla on erillinen hera kulhossa.Muista olla kaatamatta sitä pois, sitä voi käyttää taikinan lisäaineena.

Tuloksena mascarponen koostumus pehmeä ja kermainen.

Se on täsmälleen samanlaista kuin kaupasta ostettu mascarpone.

Toivotamme teille hyvää makua! :-).

Video:

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit