KotiRuokaDEBRECIN-sianlihaleivonnaiset: Herkku, josta jokainen mies kantaa sinua sylissään!

DEBRECIN-sianlihaleivonnaiset: Herkku, josta jokainen mies kantaa sinua sylissään!

Vaikka se ei ole vähäkalorinen ruokalaji, se on niin maukas, että sinun täytyy kokeilla sitä!

Valmistus ei ole vaikeaa ja tulet varmasti ihastumaan saatava ruokalaji.

Loistava resepti mehukkaalle kotletille YouTube-kanavalta szazsu.

Tarvitsemme:

550 g porsaankyljystä.

suolaa

jauhettua mustapippuria.

30 g voita.

2-3 ruokalusikallista kasviöljyä.

300 g sieniä.

30 g voita.

2-3 ruokalusikallista kasviöljyä.

80 g Debrecen-makkaraa.

65 g suolakurkkua.

1,5 ruokalusikallista tavallisia jauhoja.

250 ml maitoa.

100-150 g juustoa.

1/2 dl maitoa lihan vaahdottamiseen.

Liite (valinnainen):.

Paahdetut perunat.

Perunamuusia.

Tuoreet leivonnaiset.

Riisi.

Toimenpide:

Pese ja kuivaa sianliha, poista rasva ja leikkaa viipaleiksi.

Lihaviipaleet kovalle alustalle peitä foliolla ja napauta..

Suolaa ja mausta fileet molemmilta puolilta.Leikkaa sienet kuutioiksi.

Makkara leikkaa neljään osaan ja leikkaa.Leikkaa kurkku samalla tavalla.

Lämmitä öljy pannulla ja sulata voi.

Laita lihaviipale pannulle ja paista kullanruskeaksi molemmilta puolilta..

Voittele vuoka öljyllä ja järjestä paistettu liha.

Puhtaalla pannulla sulata voi ja kaada öljy.

Lisää sienet pannulle ja paista ruskeiksi.

Lisää hienonnettu makkara ja paista 2-3 minuuttia sekoittaen.

Alennamme lämpötilaa, lisäämme jauhot ja sekoita hyvin..

Suola ja mausta seos mustapippurilla.

Lisää kurkut ja sekoita.

Lisää vähitellen maitoa ja sekoita, kunnes kastike sakenee.

Laittelemme kastiketta lihaviipaleille.Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Peitä maidolla ja paista 30 minuuttia 190°C:ssa..

Tarjoamme perunoiden kanssa tai lisukkeen kanssa maun mukaan.

Toivotamme hyvää ruokahalua!

Opetusvideo:.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit