KotiRuokaOletko koskaan syönyt italialaista juustovanukkaa? Sekoita vain kaikki ja laita uuniin… Se...

Oletko koskaan syönyt italialaista juustovanukkaa? Sekoita vain kaikki ja laita uuniin… Se maistuu ihanalta!

Valmista vastustamattoman maukas vanukas kotona epätavanomaisen mutta yksinkertaisen reseptimme mukaan.

Sen jälkeen kun törmäsin tähän ainutlaatuiseen reseptiin, en ole valmistanut tätä suosikkiherkkua millään muulla tavalla.

Poikkeuksellinen resepti ei-perinteiseen kotiruokaan YouTube-kanavalta Ricette arabe facili.

Tarvitsemme:

100 ml lämmintä maitoa.

100 ml lämmintä vettä.

1 tl kuivahiivaa.

1 tl kidesokeria.

2 ruokalusikallista auringonkukkaöljyä.

350 g tavallisia jauhoja.

1 tl suolaa.

1 tl voita.

50 g voita.

2 ruokalusikallista persiljaa.

2 valkosipulinkynttä.

1/2 suolaa.

Mozzarella juusto.

Toimenpide:

Kaada lämmin maito syvään kulhoon, lisää lämmintä vettä.

Kaada hiiva, sokeri ja sekoita haarukalla.

Lisää sitten öljy ja sekoita, siivilöi jauhot seokseen.

Lisää suola, voi ja sekoita käsin.

Vaivaa käsin kompakti taikina.

Peitä taikina kulhoon foliolla ja anna nousta 40-45 minuuttia..

Kun aika on kulunut, purista ilma taikinasta.

Laita leivinpaperi pyöreään uunivuokaan.

Ripottele päälle jauhoja ja lisää taikina.

Vyrä taikina käsin ympyrän muotoiseksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota 15 minuuttia.

Lisää pehmeä voi ja hienonnettu persilja tasaiselle lautaselle.

Raasta valkosipuli seokseen.

Lisää suola ja sekoita lusikalla.”leimamerkin” kaivamme reikiä taikinaan.

Laita persiljaseos taikinan päälle ja levitä koko pinnalle.

Laita raastettua mozzarellaa taikinan kuoppiin.

Laita muotti esilämmitettyyn uuniin.

Paista 20 minuuttia 180°C:n lämpötilassa..

Voimme palvella.

Toivotamme hyvää ruokahalua!

Opetusvideo:.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit