KotiRuokaRakastetut ZADAR-leikkeet valmistuvat ilman uunia tai sekoitinta kolmessakymmenessä minuutissa!

Rakastetut ZADAR-leikkeet valmistuvat ilman uunia tai sekoitinta kolmessakymmenessä minuutissa!

Levitä kerma keksien päälle, lisää suklaapäällysteiset banaanit ja naauti tämän jälkiruoan maagisesta mausta.

Nauti maksimaalisesta nautinnosta herkullisesta kermaisesta mausta.

Yksinkertainen ja nopea resepti banaanijälkiruoaksi YouTube-kanavalta Home Made Recipes.

Tarvitsemme:

5 ruokalusikallista kidesokeria.

1 litra maitoa.

3 pakettia vaniljavanukasta (120 g).

150 g voita.

kermavaahtoa.

180 g smetanaa.

100 g jauhettuja saksanpähkinöitä.

100 g tummaa suklaata.

10 banaania suklaassa.

300 g keksejä.

Toimenpide:

Kaada 800 ml maitoa kattilaan liedelle ja anna kiehua.

Lisää sokeri ja vanukas pieneen kulhoon.

Kaada loput 200 ml maitoa ja sekoita vispilällä.

Juuri ennen maidon juoksettamista kaada vaniljakastike ja sekoita, kunnes se sakenee..

Valmis vanukas poista lämmöltä. Lisää kuumaan vanukkaan voi, kerma ja sekoita, kunnes ainekset ovat sekoittuneet..

Vanukas jaa kolmeen kulhoon..

Riko suklaa yhteen kulhoon ja sekoita kunnes se sulaa..

Toisessa kulhossa lisää jauhetut pähkinät ja sekoita.

Jälkiruokavuoan (30 x 20 cm) pohjalle pinotaan keksit..

Laitimme suklaakermaa keksien päälle.

Aseta kerros keksejä ja levitä puolet vanukaskermasta..

Lisää hienonnetut banaanit suklaaseen ja levitä toinen kerros vanukasta..

Asettele keksit ja voide pähkinäkermalla..

Laitoimme jälkiruoan useita tunteja jääkaappiin.

Jääkaapista ottamisen jälkeen koristellaan pinta kermavaahdolla ja voimme tarjoilla.

Toivotamme hyvää ruokahalua!

Opetusvideo:.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit