KotiRuokaYksinkertainen 10 minuutin resepti, joka todella ilahduttaa lapsiasi, on pieni määrä kesäkurpitsakastiketta,...

Yksinkertainen 10 minuutin resepti, joka todella ilahduttaa lapsiasi, on pieni määrä kesäkurpitsakastiketta, joka tarjoillaan bambinoiden ja smetanan kanssa.

Erinomainen idea lounaaksi, joka on erittäin nopea ja erittäin maukas.

Se kestää vain muutaman minuutin ja ateria on valmis!

Loistava tapa käyttää kesäkurpitsaa

Etsitkö tapaa kuluttaa ylimääräinen kesäkurpitsa ja nauttia samalla nopeasta ja maukkaasta ateriasta? Meillä on sinulle loistava vinkki!

Minuuttimme kurpitsakastike bambinolla ja smetalla ei varmasti petä sinua.

Voitko valmistaa sen muutamassa minuutissa ja tulos? Herkullinen kastike, joka sopii hyvin pastan, riisin kanssa tai tortillojen täytteeksi.Pidämme siitä parhaiten pastan kanssa.

Tarvitsemme:

Pasta maun mukaan tai ohjeen mukaan keitetty gnocchi.

3 keskikokoista kesäkurpitsaa.

1 sipuli.

1 valkosipulinkynsi.

oliiviöljy.

50 g juustoraastetta.

1 bambino (tai muu sulatejuusto kuoressa).

Smetana pehmennykseen (maun mukaan laitan ¾ purkkia, voit myös käyttää kermaa tai kermavaahtoa).

Maistaa:.

kasvisliemi ilman glutamiinia.

suolaa

basilika.

oregano.

Toimenpide:

Kesäkurpitsa pese ja raasta – Kuoriin kesäkurpitsan, koska minulla oli vanhempi vihannes, mutta jos se on tuoretta, sitä ei tarvitse kuoria – kastikkeesta tulee vihertävää.

Paista hienonnettu sipuli oliiviöljyssä läpikuultavaksi, lisää kesäkurpitsa ja paista, kunnes kesäkurpitsa pehmenee.

Nuoresta cuektasta vapautuu paljon mehua, jos mehu ei riitä, voit lisätä hieman vettä tai lientä.

Lisää kasvisliemi (ilman glutamaattia) ja mausteet maun mukaan.

Lisää loppuvaiheessa murskatut valkosipulinkynnet, juusto ja bambino – me hajoamme.

Sekoita lopuksi joukkoon smetana (tai makea) ja voit sekoittaa sen tai jättää sen rauhaan.

Lisää kastikkeeseen pasta, sekoita ja voit lisätä myös kanankinkun paloja tai kananlihaa.

Koristele persiljan oksilla..

Tämä on erittäin monipuolinen resepti, voit lisätä erilaisia ​​juustoja, voita tai kokeilla mausteita – muskottipähkinä maistuu erittäin hyvältä kastikkeessa.

Se on sinusta kiinni, vain maistele ja säädä makusi mukaan.

Suosimme smetanalaista versiota.

Toivotamme hyvää ruokahalua! :-).

Kirjailija: Žanetka.

Matty
Matty
Olen Matty, intohimoinen matkailija ja seikkailun etsijä. Rakastan tutkia uusia paikkoja, kokea paikallisia kulttuureja ja jakaa vinkkejä sekä tarinoita matkoistani. Liity seuraani, kun kuljemme yhdessä maailman upeimpiin kohteisiin ja löydämme piilotettuja helmiä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Kaada tämä keittiöstä astianpesukoneeseen, joka on tahraton ja ihanan tuoksuinen.

Eikö astianpesukoneesi toimi enää niin kuin pitäisi? Onko ilmaantunut epämiellyttäviä hajuja eivätkä astiasi enää loista kuten ennen? On nopean ja tehokkaan virkistyksen aika.Juuri...

Kastele valkosipulia, mutta muista, milloin on tärkeää lopettaa.

Säännöllinen valkosipulin kastelu on tärkeää, erityisesti varhaisessa kehitysvaiheessa. On kuitenkin olemassa kohta, jolloin valkosipulin kastelu on lopetettava, jotta se voi kypsyä kunnolla. Näin...

Perhe rakastaa tämän ravitsemusterapeutin reseptiä kurkkulimonadiin, joka on nopein tapa puhdistaa myrkkyjä ja poistaa ylimääräistä vettä kehosta!

Mehukas vihannes on peräisin Intian ja Kiinan hedelmällisiltä alueilta, joiden asukkaat ovat viljelleet sitä jo yli kolme tuhatta vuotta.Runsasta kurkkusatoa pidettiin lahjana taivaalta ja...

Tämä on menetelmä hedelmien pakastamiseen, jotta ne eivät tartu tai murene.

19. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Marian Weyo). Hedelmien pakastaminen on yksi parhaista tavoista säilyttää ruokaa.Sen ansiosta hedelmät eivät menetä arvokkaita terveysominaisuuksiaan ja voimme nauttia niiden...

Viimeaikaiset kommentit